sedamusa Kızlar bugün kan verdim henüz sonucum çıkmadı ama idrar testim böyle kanda pozitif çıksın lütfen dua edin 4. Transferim daha önce iki olumsuz ve bir kimyasalım oldu 🙏☺️🌸
koza08 sedamusa inşallah sağlıklı kolay geçireceğiniz bir gebelik olsun. Sağlıkla mutlulukla alın bebeğinizi kucağınıza. Ben de transfer için bekliyorum. İnşallah güzel haberler olsun 🌸❤️🤗
Babycans sedamusa yaaa çok şükür maşallah benim postuma yazmıştınız hatırladım bana da dua edin ne olur pozitifi göreyim size de hayırlı olsun hiç belirtiniz falan oldu mu
aycicegi22 sedamusa maşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Benim silik çıktı kanda 89 du sizin daha yüksek çıkar
sedamusa koza08 ayyy çok teşekkür ederim inşallah canım benim 💕 inşallah sizin sonucunuzda pozitif olur ve sağlıklı hayırlı bir evladınız olur Allahım isteyen bu yolda emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤍
koza08 sedamusa amin inşallah hepimiz zor yollardan geçiyoruz bu sürece kadar. İnşallah sonucu güzel olsun. Hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun 🤗❤️🌸🥰
sedamusa Babycans evet ☺️Allah razı olsun 🌸 ilk günler özellikle sürekli kasık ve bel ağrım oldu 3. günden sonra da göğüs hassasiyetim oldu şuan hala devam ediyor inşallah sizinde transferiniz pozitif sonuçlanır bebişlerimize kavuşuruz 💕
Babycans sedamusa inşallah pozitiftir benim hiç belirtim yok korkuyorum 2. Tedavim Rabbim aynı şeyleri yaşatmasın 🙏
sedamusa Babycans belirti olmadan da pozitif sonuçlanıyor bi çok yorum okudum lütfen içinizi ferah tutun benim de 4. denemem 🙏
Sivassli58 sedamusa gozunuz aydın çok sevindim deger gayet iyi ben de tüp bebekten sonra normal yolla ikinci kez hamilelik yaşıyorum darısı.başınıza😉
sedamusa Sivassli58 çok sağolun 🌸 ayy ne mutlu size darısı başımıza inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
Papatyam2608 Maşallah ne güzel çıkmış testiniz belirtiletinşz varmıydı acaba benim bugün 7 gün beklemekteyim bende
Papatyam2608 sedamusa ay benimde sağ kaşık ağrım var inşallah çok ihtiyacım var pozitife ikinci deneme benim
Seymarda sedamusa canım çok mutlu oldum hayırlı olsun ❤️bende transferi oldum hastanede uzanıyorum hala ☺️