zlemceylan Esra20516 aaa prodoctor markada genelde yalancı pozitif olmuyor deniliyor ama dün de yapmıştım onda da böyleydi
Dileksunaa00 Canım benimde reglime 5 gün var erken gebelik testi yaptım belli belirsiz bir çizgi çıktı birde kaset test deniyim dedim direk belirgin çıktı dene istersen
zlemceylan Dileksunaa00 kaset testi dün yapmıştım ama idrar biraz biriksin tekrardan bir denerim bakalım canım 🥰
zlemceylan Seher_blk emin olamadım ya pazartesi gününe bekleyip sağlık ocağında kan testi vermeyi düşünüyorum 🥰
zlemceylan zlemceylan Melike3506 ayy amin canım benim inşallah vardır pazartesi gününe kadar beklemeyi düşünüyorum bi en azından testte koyulaşma olursa ona göre kan tahlili yaptırayım diye 🥰🥰
Melike3506 zlemceylan yaaa inanmıyorum çok sevindim. Kan verince haber ver bana da kesinlikle. Darısı benim başıma inşallah 🥰❤
zlemceylan Melike3506 dua edeceğim eğer varsa mutlaka 🥰♥️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰
zlemceylan anneolmayolunda59 inşallah canım benimm dua ederim mutlaka varsa Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah ❤️🙏🏼
Melike3506 zlemceylan devam etmiyorum pik gördüm çatlama da gördüm çatlamayı değerlendirdik bıraktım test yapmayı
Abcdfghe zlemceylan hayırlı olsun. Insallah güzel sonuçlar alırsınız kan verince. Sizi görüyordum hep sevindim sizin adınıza. Darısı tüm bekleyenlere olsun.
zlemceylan Abcdfghe çok teşekkür ederim çok sağolun güzel dilekleriniz için Amşn, inşallah 🙏🏼🥰 Rabbim isteyen herkese nasip eder. Umarım benim de vardır 😍