eminece93 PeraMaysa maalesef hep asistan doktor ile muhattap olacaksiniz o yüzden Goztepe egitim arastirmada dogum yapmanizi tavsiye ederim ya da umraniye arastirmada. Zeyneli onermem, goztepe ve umraniyede kontrole as doktorlar giriyor, asistantanlar degil
Hllozclk Zeynep kamile düşene allah sabır versin rezalet bir hastane ben perinatoloji bölümünde su gelişi için yattım 2 hafta asla çözemediler ne olduğunu en son 34 de alıcaz bebeği dediler imza atıp çıktım özele gidiyorum 35+6 yız şuan çok şükür bir sıkıntımızda yok birlikte yattığım bir arkadaşım 28 haftalıkken bebeği alınmak zorunda kaldı su bitmesinden dolayı bebeği hep kız olarak biliyorduk doktprlar öyle dedi erkek bebek dünyaya geldi fakat yaşayamadı çok üzücü bence doktorlar iyi fakat doktor bakmıyor hep asistanlar bakıyor onlarda bilgisiz
Ece-1987 Hllozclk merhaba perinat 2 demi kaldınız geçen hafta bende Zeynep kamilde yattım bir arkadaş perinat 3 ten doğum yapmış bebek kız demişler erkekmiş ama yaşamamış maalesef
mucizemgelsin61 Aynen bi önceki arkadaşın dediği gibi aslında doktorları iyi ama hep asistanlar bakıyor benim bi doktorum vardı orda gizem hanım muhteşem bi doktordu kendisine denk geldiğim zamanlarda çok oldu tabiki hatta önceki düşüğümde falan o doğurtmuştu beni oda ordan ayrılmış sanırım benimde orda pek işim kalmadı medipole geçmeyi düşünüyorum son işlemlerimi halledebilirsem allahın izniyle🙏
Esradembas PeraMaysa hep asistan denk geldi bana iyilerdi ebeler de iyi ilgileniyorlar normal doğum da tek oda da yapıyormuşsun o iyi oldu olması 🌼
Ece-1987 Esradembas evet normal doğumda oda veriyorlar ve anneniz veya bir bayan yakınınızı yanınıza alıyorlar o güzel olmuş
Hllozclk Esradembas bu da yalanmış bense bundan dolayı orda doğum yapmayı düşünüyordum ama tek oda falan yokmuş
neslsah-1 PeraMaysa ayşe doğru gayet ilgiliydi bende özel takipliyim ama detaylı için doktorum oraya yolladı hem detaylıdaki doktorlar hemde ayşe hanm cok ilgiliydi
gulcicek0 neslsah-1 merhaba detaylı ya nasıl randevu aldınız bide hangi doktora mhrs de detaylı bakilmamaktadir yazıyor
neslsah-1 gulcicek0 doktor yönlendirdiği için mecbur bakılıyo benm doktorum rapor vermişti gittiğim hastaneden yolladığına dair sen randevunu al bakıyolar bendede aynısı yazıyodu ama bebeğim ilk detaylıda göstermediği için bazı yerlerini 2 kere gittim 2. Sinde doktorum dedi git bidaha bakarlar diye ondada baktılar mecbur gözükmeyen yerleri olduğu için . Öyle yazdığına bakma yani canm
neslsah-1 gulcicek0 murat bey ve oya hanım vardı 2 sindede aynı asistan baktı oya hanıma göre murat bey daha ilgiliydi cünkü asistan önden rutin baktı tek tek peşinden murat beyde baktı oya hanımda sadece asistanları baktı