Kosarer Göğüs yarası olmaması için şimdiden yaptığınız bir şey var mı kızlar benim göğüsler şişmeye başladı 😁🤭🙈
Arsmngmz Kosarer Ben hindistan cevizi kremi sürüyorum hem karnıma hem gögsüme şimdilik bişi yok şişmede yok ağrıda yok😂😂
bhrm35 Kosarer bendede aynı dert canım 🤦♀️Agrı çok ilk oğlumdada çok çekmiştim parçaladığı için emziremedim şimdi kantoran yağı aldım saf çatlamalar ve gögüs için onu kullanıcam en iyi çözüm o bence tavsiye ederim
Mucizemizzzz 23 haftaligiz bizde 20 mayis sonrasi bekliyoruz kizimizi💜 6 kilo aldim dr normal bir kilo oldugunu söyledi yürüyüş yapıyoruz arada kilo beni zorlamiyor suan. Babasinin sesini duyunca tekmeler artıyor hareketli ve babaci bir kiz olacak sanirim👧
Sezgin Arsmngmz yaa çok zor özellikle şu kalça ağrısı. Yalnız ben yanlış yazmışım. Benim bunların hepsi sağ tarafta oluyo sol yazmışım yanlışlıkla🙈🙈
Bedoo Bizde 25+2 günlük olduk arada kaşık batması haricinde çok şükür bir sıkıntımız yok😊 mayısın ilk haftası görünüyor şuan :)
dml33 Sezgin evet bndim 23. Haftada hissettm baya iyi tekmeyle cok bekledin dedi cocuk sanirim iyi bi gecirdi bana sonra hafif hafif vurmaya başladı bir gun hissediorm bi gun hissetmiorm simdide aksam Ozellikle hareket edio gunduz uyuyo hanimefendi 😀
bhrm35 Burjucan hehe 😁Bizde 21 e giricez inş 😁Bu cimcimeler galiba hep böle 🤣Anneleri yemekten çatlatacaklar🙈🙉🙊
bhrm35 Sezgin bunlar genel sıkıntılar cnm muhtemelen bendede aynı çünkü bel agrısı en ufak bi iş yapsam yürüyemez hale geliyorum kasık agrılarıda beraber tabi 🤧İştahı hiç sorma hele habire yiyoz 😁
Kosarer bhrm35 bende ilk kızımda çok çektim göğüs ucum kopmuştu resmen 😂 ve ağlayarak veriyordum acı çekiyordum bu ikinci gebeliğimde artık tedbirimi alayım diyorum 🤔 şimdiden mi kullanmalıyız ?
Susuem bhrm35 bende geldim 🤗 21+4 bizimde erkek olacak 😍 agrilarla pimpiriklerle geçiyor bakalım biraz daha ilerleseydi şu haftalar 😁
Asena_ bhrm35 arada bir kasık ağrısı ve grip dışında iyiyiz çok şükür 🤣 22+5 olduk oğlumla 😊 Sağ salim kucağımıza aldığımız günleri görelim inşallah 💐
bhrm35 biricigimbebegim evet düzenli kullandığjnda özellikle çatlaklarda daha doğrusu deri ile ilgili hastalıklarda çok iyi bişey bilhassa yanıklarda mesela birebir iz bırakmayan bişey.sezeryan olucaklarada tavsiye ederim yara iyileştikten sonra izi belli bi düzeyde yok etmek için kuvvetli çözüm ben yaptı ilk doğumumda ve sonuç mükemmel
SelimsMom Bizde 22+4 olduk 😊 1 kilo aldım ama karın genişledi tabiki, sağ kaburga ağrısı oluyor bende ve sırtımın sağ tarafı özellikle işten gelince akşamlari ağrıyor ama geçer bunlar küçük şeyler 😊 çatlak olmaması için dustan çıktıktan sonra soğuk sıkım organik hindistan cevizi yağı sürüyorum