Defnezumramom vallahi inanır mısın ben 4-5 gün sancı çektim, doğum sancısının dibini gördüm ve daha 26 haftalık olmamıştım. Bebeğim erken doğdu ve bebek travma yaşamasın diye doktor sezeryan yapalım dedi hiç fikir bile belirtmedim çünkü benim için önemli olan benim ve bebeğimin iyi olmasıydı. Pişmanda değilim bebeğimi kaybetseydim vah keşke vajinal doğum yapsaydım da demezdim. Vajinal doğumu normal doğum adı altında insanlara empoze etmeye çalışıyolar, öyle ya da böyle o bebek rahme düştüğü zaman çoğu anne o duygulara sahip oluyo zaten . İnsanların kişisel tercihlerine neden bu denli saygısızlık yapılıyo anlamış değilim. Eşimin anneannesi 14 çocuk doğurmuş ve evde vajinal doğum yapmış 4 bebeğini kaybetmiş, ozamanlardaki koşullardan çok çok daha iyi durumdayız şuan neden anne bebek sağlığı konuşulmazken bebeğin nereden çıktığı konuşuluyo anlamıyorum , bide bunu gereksiz yere sorgulayan insanları hiç anlamıyorum. Çok şükür ki herkes kendi kararını kendi verebiliyo öyle bi çağda yaşıyoruz