gaydirigubbakcemilem Nur-sahin kilolu anneler daha geç hissedebilir demişti doktorum :) ilk kızımdada çok erken hissetmiştim
Pelnztrk İlk gebeliğim valla , ya bazen değişik birşeyler oluyor içimde o bebeğimin hareketleri herhalfe😂 insan ayırt edemiyor haliyle nolduğunu 😍🤭
Sara_bebek Pelnztrk dün net hiss etdim 3-5 dakika dayanmadan hemde 13+2 haftada oncelerde hiss ederdim ama o kadar takilmazdim ama dun net hiss ettim hemde kaç kere bu benim ikinci hamileliğim
Handemhmt Pelnztrk ilk gebeliğimde 18de hissettim damar atması göz değirmesi gibi şimdi 15 haftalık olduk dünden beri yine o tarz birşeyler hissetmeye başladım
guhoglu Havvabrk ilk hamilelik kelebek kıpırtısı gibi başlarda sonra damar atması gibi oldu küçük küçük vuruyordu şimdi daha kuvvetli ☺️☺️
mavisevenanne 22 haftadayım hala hissetmedim ilk gebelik. Çok çok nadir belli yerlerde kaşıntı hissediyorum sadece. Tatlı yiyorum su içiyorum sola yatıyorum konuşuyorum vs vs daha hissetmeye başlamadım
Handemhmt Pelnztrk yok ya bariz bebek hareketi çünkü 2. Gebeliğim ilkinden tecrübeliyim sizin kaç haftalık
Birbebekannesi01 Pelnztrk 15te net bi şekilde hissediyordum günde 1 ya da 2 kez dizimi karnıma çektiğim zaman heleki icerden pit diye minik bir kıpırtı 😍