numix Merve-metin Barlas ismi kulağıma hoş gelmeye başladı nedense. Oysa ki her gün isimlere bakarken denk geliyordum. Eşime önereyim bi😊
Merve-metin numix öner canım mutlaka kulağa hoş geliyor anlamıda güzel kahraman,savaşmayı seven,güçlü olan kimse demek
Fatma-K numix amin inşallah darısı senin oğluşuna da inşallah 🤲🏻🧿 adıyla gelir belki görünce içine siner adı da 😊
ZeynepDuru17 numix net olun bence içinize sinen ismi koyun Zeynep Duru koyduk mesela ilk başta içine sinmez gibi geliyor ama sonradan güzel geliyor 😃
numix ZeynepDuru17 İşte içimize sinen isimlerin de anlamları kötü oluyor vazgeçiyorum🥺 terazi burcu olmak böyle bir şey aşırı kararsızlık var🙈
aslaninannesi7 numix başından beri belliydi bizim erkek olursa aslan, kız olursa Ayliz olacaktı. Oğlumuz oluyor nasipse aslan olacak 👶🏻💙
Hnfcls numix aklımda olan bir isimdi ve koydum eşim de beğendi sorun olmadi hiç oğlumun adı 💙berâ asaf 💙
Feridenurr edshnnn- aynı şekilde 40+4deyiz halen cocugun adi bekli değil ben elzem olsun istiyorum kocam gökçe olsun diyor bı karar kilamadik ilk kızımın adı ahsen
edshnnn- Feridenurr Gökçe güzelmiş bizde ışıl bade ve sare arasında karar veremiyoruz ilk kızımın adı inci
gezentianne numix Ben Barış’ın anlamını,fonetiğini çok begeniyordum oglum oldugunu çgrendiğimiz ilk gün koyduk😀
Turkan35 edshnnn- ilk kızınızın tek ismi varsa 2. bebişe sadece Işıl güzel olur bence ☺️ hem inci hem de ışıl çok kibar, sade ve duru isimler. Hattaaaa Işılay diye bir arkadaşım vardı hala bayılırım isminin güzelliğine 😇
2mnnosanne123 numix aklımazdan geçen ilk isimleri koyduk 2 isimli kızımda da öyle oldu 2 hafta var doğumuma cinsyti öğrenmeden karar vermştik kızada erkegede ne koyacagmızı
ZeynepDuru17 numix eşimde terazi ay oda ikinci ismi doğunca karar vermişti şimdi aklıma geldi bak 🤣 anlıyorum seni
Merve-metin numix hahaha 😂😂 Yiğit,Cihangir,Zeyd,Eymen,Efe,Atlas,Uras bak canım bunlarda güzel bunlar da listemizde vardı bizim