Sigara içme duygusu okadar farklıki şuan henüz anneliği anlamış değiliz aslında kendi adıma böyle düşünüyorum 12 yaşımdan beri içen biri olarak seni çok iyi anlarım ve şuan 22 yaşındayım 4 aylık hamileyim allahım nasıl bırakıcam diye dua ediyodum bu programı indirdim sigara içen anneleri araştırdım benim gibi yazan milyontane insan var herkez farklı farklı miğdem bulandı tiksinti geldi yok vijdan yaptım falan derken herkez birsürü şey yazmış inanasım gelmiyodu şuanda sende aynı şekilde inanmıycaksın ama kendi kendime kötüyü çağırdım allahım miğdem bulansında içmiyim diye yeterki içmiyim ve sigaraya aşık olan bi insan olarak yazıyorum bunlarI 6. Haftada bulantım bir başladı kusmasamda sigara içemez dumanında duramaz hale geldim inan yazdıklarımız boş kendin tiksinmelisin ve ilerde astım bronşit sorunlarıyla uğraşsın istemiyosan çocuğun sabret sakız çiğne duş al müzik dinle sigarayı sil kafandan bulantıdan kafamı kaldıramadım sigarayı düşüncek vaktim olmadı bunları bi dene benden sana uzun bir tavsiye umarım bişeyler değişir bebek bişekilde etkileniyo veya etkilenmiyo onu bilemem doktorum bana sadece benimle paZarlık yapma bi iki tane veriyorum oda şimdilik demişti bunu 4. Haftamda söyledi ve yasak koymadığı için kendim başardım bunu temiz kokuyorum sürekli parfüm sıkmıyorum yatağıma misa gibi giriyorum bunları iyi düşün ve en önemlisi Aşkla yaptığın o bebişi düşün 🙂