Susammmmmmmmmmm Ben de 39+1 im doktorum salıya kadar bekleyelim yoksa suni sancı verelim başlatalım doğumu dedi
Ferihaaaa Kckglr benimki de aynı kanaatte. Haff açıklığım vardı bakalım devamı gelirse suni verip denicek.
Sssema Yenihayat61 o gelmek istediği zaman kimse tutamaz zaten annesi. Demek ki karnınızda geçirecek günleri var daha.. Az daha sabır.. 😊💗
Bendiyebiri_ nazel123 sancılarım.gidip gidip geliyor yarın sabah kontrole gidicem dogurmayi bekliyorum sen nasilsin
nazel123 Bendiyebiri_ bizimde 39+1 kasıklarıma ağrı gelip gidiyor ama belimde yok sanki benimde kontrolüm yarınn insallah kendi sancımız gelir dikişsiz kolay doğumumuz olur açılmamız hızlı olur🤲🏻
Bendiyebiri_ nazel123 inşallah ya kusma başladı bende sancım çok evde yürüyüş yapıp sakinleştirmeye çalışıyorum su gelmedigi için
Brn0948 38+3 üm 15 gündür 2 cm açıklık var ama sancı vs hiçbişi yok sadece bebeğin baskısından dolayı sanırım pelviks kemiklerimi aşırı acıyor oda uzun zamndır devam ediyor zaten gelsin artık sağlıkla bebeğim die dua ediyorum ama tık yok
Bendiyebiri_ nazel123 belim kalcam ayağım kasigim karnım böyle karnımın altı kesiliyor gibi vajinamda da aynı şekil öyle kesiliyormusum gibi ve lekelenmem var