Yenihayat61 _mooms Doktor bi kontrolünü yapar durumuna göre söyler ne yapılacağını herhalde hakkımızda hayırlısı olsun🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Yenihayat61 Evin_450 Duruma göre değişir, daha zamanın var 38-39 da belirtiler olabilir suniye gerek kalmayabilir
Zeh-ra Tns1 ben de 40+2 yim hiçbir belirtim yok. Pazartesi günü suni sancı ile yatış yapacağım size gün verdi mi doktorunuz
Mld Tns1 12‘‘den sonra 41 hafta doluyor 🥺 Yarın sabah hastaneyi aramam gerekiyor, dogumhane çok kalabalık değilse saat vericekler, yatışım yapılıp suni sancıyla başlanacak 🥺 Yurt dışındayım bu arada.
Bendiyebiri_ Yenihayat61 ben az önce doğum haneden çıktım sancım var parmak ucu açıklığım var eve gidicem ultrasonla bakildiktan sonra
Bendiyebiri_ Yenihayat61 pazartesiye kadar dogumum bekleniyor canım ama sancıları ben pek hissetmiyorum 3 dakikada bir gelen bir sancı çıktı ben sadece sırt agrisi hissediyorum başka bişey yok
ElifSencan123 Zeh-ra merhaba dogum oldu mu acaba doktor kaç günlükken suni sancı verecek benım 40+1 oldu salıya randevum var acaba yatış veriri mi diye düşünüyorum
miyopmom Yenihayat61 39+2 deyiz hafif bel agrilari var karin sertlesmesi oluyor tek tuk sanci girip cikiyor ama o kadar bakalim hayirlisi🥰
Tns1 Mld Pazartesiye kadar kendi sancınızla doğumunuz başlar inşallah. Ben de bekliyorum hiç bir belirtim yol hala
Huda-27 Yenihayat61 39+5 de hiç sancım çıkmamıştı kontrole gittiğimde bir sonraki gün 3 cm açıklık ve nişan gelmesiyle saatler içinde doğum yaptım o yüzden belli olmaz sancının ne zaman geleceği belli olmaz rabbim kolay doğum nasip etsin hepinize 😊
Zeh-ra Tns1 benim de 41 hafta perşembe doluyor ama biz beklemek istemedik o güne kadar çünkü bebek 4 kiloya yakın o güne kadar kilo olmaya devam edecekti ne kadar erken o kadar iyi 😅