Aysenurkayaa23- orkidemm_ benim halen çok ağrıyor 😅 ben güçlü olmak zorundayım oğlum dört dönüyor peşime meme bıraktırıyorum birde temizlik yemek derken çok bitkinim ya çok🥲
orkidemm_ Aysenurkayaa23- benim de ara ara vuruyor vallahi kendimi 60 lık hissettiriyor gebeliğimi bilmiyorduk eşim masaj yapıyordu ben de ağlıyordum ağrıdan 😂ayy Allah yardım etsin bebekle zor
petronix obli Ftmnur11 Melikeakkc anneolucam sinem93- Aysenurkayaa23- Kızlar çok yeni ama hamileyim inşallah isteyen herkes bu ay hamile kalır çok teşekkür ederim hepinize 🌸🙏♥️
petronix Aysenurkayaa23- Adet olacakmış gibi sancılar beni çok korkutuyor heran adet olucam sanıyorum🥺 inşallah olmam bana dua eder misiniz 🌸
anneolucam Seher_blk ya atmayı denedimde olmadı bende anlamadım giriş falan yap diyor onu sonra halledicem inşallah zaten tek çizgili bir test atmama pek gerek yok ki😔😔😔
Ftmnur11 petronix evet çizgi görünüyor ama benimde böyle olduğu günlerim oldu.negatifle sonuçlandı malesefki. Emin olmak için ya kan verin yada yarın sabah testi tekrarlayin inşallah pozitif görürsünüz
anneolucam petronix güzel haberlerini bekliyoruz canım hadi Allah ikimizede yaşatsın bu duyguyu amiiin🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥲
sinem93- Allah gönlünüzdeki nasip etsin. Bende testi yapıp uzun süre bekleyip negatif diye umudu kestim ve çöpe atarken son bir bakış attığımda bu şekilde silik çizgi görüp öyle öğrenmiştim. Umarım sizinki de öyledir.
petronix anneolucam Ay inşallah canım sonuç bekliyorum hala adet olmadım inşallah beraber hamileyizdir🙏🌸