Baharyildirim Birbebekannesi01 malesef devlet karşılamıyor 35 bini bulduk suanda ilaclar gonalf pahali en cokta
Baharyildirim Baharyildirim dahada ilac vericek transfer sonrasi daha da bitmiyor keske guzel sonuçlar alalimda emeklerize degsin 15 bine de donduracak yumurtalari 100 bini geciyor toplami
Sare088 Baharyildirim inşallah tutar ve çok güzel sonuçlar alırsınz. Rabbim size bize isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı çocuklar nasip eylesin
Sare088 Baharyildirim sade tüp bebek 60 bin ilaçlar ile 100 bini bulur belki de geçer inşallah tutar çok güzel sonuçlar alırsın. Bu süreç hem manevi hemde maddi insanı yoruyor
Sare088 Baharyildirim bana kadın doğum onun için ilaç yazdı ama ben almadım daha tedaviye başlamadım diye. Biz Bitlis’ten Adana’ya gidecez süreç fazla uzamasın diye tahlillerimizi burda yaptık 5 kasımda gelip muayene olacam
Baharyildirim Sare088 tabii ki de öyle gerçekten ilaçlar çok pahalı Rabbim yardımcı olsun sürekli yapılabilecek bir masraf değil
Sare088 Baharyildirim amin inşallah bizde niyetlendik 5 buçuk senedir evliyiz hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen nasip olmadı. 1 sene tedavi gördük 1 sene aşılama yaptık nasip olmadı tüp bebeğe başlıyoruz inşallah sizde bizde hayırlı sonuçlar alırız
Baharyildirim Çıktım kizlar Cok şükür birşey anlamadım kasik agrim var onun dışında sorun yok panik atak hastasıyım ben yaptıysam herkes yapar korkmayın
Sare088 Baharyildirim hadi hayırlısı canım benim yumurta dondurma işleminde ek ücret mi ödeniyor bid3sana çift embriyo transferi yapılacak mı
Baharyildirim Dondurma icin ek ucret 10 15 arasi dedi smdi 8 yunurta kaldi ya bunlardan eksilme olacakmi merak ediyorum dondurmaya kalacakmi kasik agrim devam ediyor
mrp2023 Baharyildirim 8 embriyo kaldıysa 3.güne giderken azalabilir ama asıl 5.güne giderken azalıyor malesef :(