Ozlemustunbas1 Brcuburci masterchref bakarken görmüştüm ondan sonra bı kaç defa istedim çok güzel oluyo
Cansu_Demirtas Yediğim hiç birşeyden zevk almıyorum şuan 9+5 ve hastalıkla boguşuyorum nezle grip herneyse benim için iki haftadır aşırı zor geçiyor
Elifkuyumcu Herbişeyi yiyen benim sanırım tatlı tuzlu hiç farketmeksizin yiyorum 12 haftalık hamileyim 70 kiloyum hala kusma nedir bilmem bu gidişle doğuma kadar 100 kilo olucam ,🤦🏻♀️😂
myangelson nununundunyasi patates kızartması 😂 bir de hamburger kendim yapıyorum ama çok sık yememeye çalışıyorum yine de off bütün zararlı şeyleri seviyorum ben pizza hamburger falan 🤤😂
Fatma_Fatma myangelson ya bende dışarıdan yemeyi çok severdim hamileliğimden beri dışardan ne yesem miğdem bulanıyor çıkartıyorum hemen aslında iyi birşey dışardan yememe angel oluyor hep evde yemeği kendim yapıp yemek istiyorum ama bazen mecbur kalıyor insan alışverişteyken gezerken falan gel yemek yiyelim acıktık diyorlar yemesem eve gelip o yorgunlukla kim yemek yapacak yesem miğdem bulanıyor çıkartıyorum o da ayrı dert
Melike1001 Sekerkutusu valla ben zararlı denen ne varsa azalttım ya da bıraktım ilk hamileliğim dış gebelikten düşmüştü ondan şimdi ki hamileliğimde bişey olursa diye çok korkuyorum onda kalp atışı vs duymadım ama çok üzülmüştüm şimdi duydum gördüm bişey olsun istemiyorum hiç
Sekerkutusu Melike1001 kahve için iki fincanı geçmesin diyorlar. Miktarınca tükettiğinde faydası oluyor tabii. O yüzden bende çok dikkat ediyorum ikinci kahvem yarım kaldığında üçüncüsünü yapıyorum en fazla ama canım çok istiyor su gibi içerdim. Şimdi soguta soguta akşama kadar içiyorum..
Sevgihizz Brcuburci valla arkadaşlarım annem falan kısır yapınca akıllarına sadece ben geliyorum artık🤣 çağırıyorlar hemen
Busedeveci nununundunyasi Hamburger 🍔 hamile değilken haftada 2 yerdim resmen bağımlısıyım. Yine arada yiyorum ama sonra çok pişman oluyorum 😌
nununundunyasi Busedeveci bu işin sanatı zaten pişman olmamak ☺️ pişman olunca tadı kaçıyor oh iyi ki yedim diyin 😂
Sclemr nununundunyasi 5 aylık hamileyim şuan yoğurtlu makarna vazgeçemiyorum zaten çok seviyordum iyice bağımlı oldum
58Vildan Fatmanur12345 mayonez yerken dikkatli olun çiğ yumurta ile yapılıyor hamilelik döneminde önerilmiyor 🙈
nununundunyasi 58Vildan evde yapılan mayonez çiğ yumurtadandır ve zararlı olabilir. Fakat paketli aldıklarımız pastörize üründür yumurtası zararlı değildir. En nihayetinde paketli bir ürün olduğu için dozunda yenmesi hatta çok tercih bile edilmemesi gerekir ama nefis işte can çekti mi de yumurtasından korkmayın paketli işlenmiş gıda olduğu için korkun 🥰