Haticemre21 Adetim 2 gün gecikti normalde. 3 defa idrar testi yaptım hepsi pozitif çıktı. Dün kan verdim sağlık ocağında bugün kan sonucunu almaya gittim gebelik yok dedi eve geldim değerime baktım 175 yazıyor var mı yok mu gebelik sizce
Sosyalbiri Haticemre21 burda bir arkadaşa daha öyle demişlerdi sanırım onun değeri de 9du. Noluyor bu sağlık ocaklarına
Haticemre21 anneolmayolunda59 ya çok moralim bozuldu doktor öyle deyince gerçekten şu an çok sinirlendim. Kendi doktoruma da mesaj attım yarın normalde gidip muayene olacaktım. Çok teşekkür ederim 🙏
Haticemre21 Larraa ya Çok teşekkür ederim Çok moralimi bozdu doktor gebelik yok dedi direkt sağlık ocağındaki doktor. Bilemiyorum neye göre yok dedi
Tugcecimbisn Haticemre21 bilmediği için yok diyor canım sağlık ocağı doktorları öğrencilik dönemlerinde her birimde 1 ay aldıkları stajla oraya oturtuluyorlar pek bir şey bildikleri yok yani
Haticemre21 Ayaz_Aybars_mom çok teşekkür ederim İnşallah sağlıklı bir şekilde artar. Bir kızım var 4,5 yaşında bundan bir sene önce de dış gebelik geçirdim tüpüm yumurtalığım alındı İnşallah bu sağlıkla olur 🙏♥️
Mor-kelebek @Haticemre21 tebrik ederim değere göre hamilesiniz 🌸 belki değeri 1.75 olarak falan görmüştür bilmiyorum ki normalde böyle değerler çıkıyor ya gebelik yoksa
Haticemre21 Mor-kelebek Yani siz öyle deyince acaba Ben de mi yanlış gördüm tekrar baktım şimdi sonucuma da direkt 175 yazıyor hiç. Falan yok 🤭
Haticemre21 iremm00 ya gerçekten bilmiyorum hemşire de değil normal doktor yani sağlık ocağının doktoru nasıl bilmezsin ben a hamile değilmişim deyip ilaç içsem ne olacaktı
Aslaninannesi_ Haticemre21 kız ben 94 ile öğrendim hamilesin 2 gün sonra ver 2 katına çıkarsa sağlıklı demektir hayırlı olsun canım
Haticemre21 Mor-kelebek inşallah Çok teşekkür ederim. 4,5 yaşında bir kızım var geçen sene de dış gebelik geçirdim tüpüm ve yumurtalığım alındı İnşallah bu sefer olur ♥️
gezentianne Haticemre21 Merhaba benim de 2020 subat dogumlu oglum var🥰 Şimdi yeni gebeyim. Acınızı deşmek gibi algılamanızı hiç istemem ama dış gebelik hamileliğinizde bir belirti var mıydı? Her sey yolunda giderken birden mi ögrendiniz? Suankiyle koyaslayınca daha iyi misiniz?
Haticemre21 Sosyalbiri gerçekten bilmiyorum doktorluk okuduklarına eminler mi onu da bilmiyorum. Eğer sağlıklı bir gebeliğim olursa gidip doktorun masasına koycam ultrason resmini
Mor-kelebek Haticemre21 inşallah Allah gönlünüze göre versin inşallah benimde kızım 3 buçuk yaşında ikinci bebeğimin kalbi durdu ikinci hamilelikler sıkıntı oluyor heralde genelde 😢