Bd2525 hayatım kendini dinle ağrın artığı ya da kasılma vs olabileceğinden şüphe ettiğinde git kanama önemlidir ama burdakiler sen gece kocanla mı birliktelik yaşadın nişan mı geldi doğum mu başladı bilemez evham yapmaman önemli her şeye rağmen sakince banyonu yap çantanı kapına koy stressiz şekilde davran sadece yorumlar beni benden aldı acil git hemen git kanama doğum için tek başına bir olgu değil arkadaşlar bazılarımızda tehlike oluyor çünkü 9 ayı zaten düşük tehlikesi içinde geöirmişizdir zaten buraya yazmadan gideriz hastaneye ama anlayabildiğim kadarıyla senin ilk defa hafif bir kaç damla kan gelmiş ki bu ilişki sonrası da olabilir ben hiç bilmeyen biri olsam bu yorumlarla koşarak gider panik atak falan geçirirdim. Biraz mantık ve aklı selim olalım burda hiçbirimiz doktor değiliz belki ama insanız ve karşıdaki kadına da ay yorumlar geldi koşa koşa gittik tracması yaratmaya gerek yok kadın belki poşeti valizi ne varsa toplayıp gidecek yormaya yeterli mi o nişan gelmedi değil kanamam varsa durmuyor artıyorsa ki zaten ağrı da otomatik gelir koşarak git evet ama nişanım geldi galiba ile kendini de strese sokma ay yorumlara öldüm resmen