Bibebek_2kedi  Kızlar reglime bi hafta kala sabah ilk idrarla test yaptım 5 dakika içinde bu şekilde çıktı 1 saat sonra 2. İdrarla yaptım negatif çıktı hamile olabilir miyim yada kuruma çizgisi mi
Duruu3 Bibebek_2kedi daha çok yeni olduğu için silik çıkmış canım zaten daha adetinngecmemis ama ona rağmen cikmis
neanladinyurdagull Bibebek_2kedi gecikme olmadan neden erken gebelik testi yerine kaset testi yaparsınızki anlamıyorum.1 hafta varken doğru sonuç nasıl alicaksiniz ki.
Duruu3 Duruu3 Bibebek_2kedi canım bu kaset test ya bir de erken testi yap daha net çıkar Allah gönlüne göre versin
senatss Bibebek_2kedi kızzz erken gebelik testi ile de dene de haber verr inallah hamilesindit benimde 8 gün var reglm ama içim içimi yiyor sen umut ol ❤️
Bibebek_2kedi senatss Şimdi ilk idrarla gene yaptım gene çift çizgi çıktı ikincisi silik bi şekilde canımm sende yap belki çıkar ❤️
Bibebek_2kedi Bir_nazenin01 yok bebetime değil Laboquick trendyoldan toplu sipariş vermiştim yorumları hep olumluydu
fatsfats-92 Bibebek_2kedi Kaset testte iki çizgi çıkıyorsa zaten var demektir erken gebeliğe gerek yok ki bence bekleyin bi kaç gün daha kan verin