cansubck br2023 elimle makas yaparak ve hafif oturur pozisyonda emziriyorum yine kaçıyo. Siz yüz üstü ters çevirip mi alnını ovuyosunuz yoksa emme pozisyonunda mı ovuyosunuz?
br2023 cansubck Çıkarıyor diye biliyorum direk öksürüğü fln geçiyor yani eltime sordum (bende biraz bilgisizm ilk çocuğm☺️) o sütü yutuyormuş
sedassert cansubck açıkçası ben biraz sağınca göğsümdeki gerginlik azalıyor tazyikli gelmiyor. Daha fazla sağın o fazlalığı ya sonra verirsiniz ya da dolaba atarsınız
cansubck sedassert makineyle mi sağıyorsunuz elle mi acaba? Makine tazyiklendiriyo diyenler var ama. Bir de kaç cc sağıyorsunuz acaba?
sedassert cansubck ben manuel pompa kullanıyorum bazen de elle sağıyorum pompa çektikçe acıyor bazen. Değişiyor aradaki zamana göre ama 10-30 cc arası sağıyorum genelde
cansubck sedassert ön süt- son süt durumunu nasıl yapıyorsunuz? Her ikisinide mi sağıyosunuz? Hemen doluyo çünkü yetişemiyorum.
sedassert cansubck ilk 10-20 ml zaten önsüt olarak geliyor daha berrak. Göğsümdeki gerginlik geçince normal emziriyorum ikisini de almış oluyor bebeğin emdiği miktar o kadar az değil. Sağdığımı da biriktiriyorum zaten
cansubck sedassert biriktirme işini nasıl yapıyorsunuz? Sağım saatleri,günleri farklı oluyo ya. Çok soru sordum kusura bakmayın lütfen ama bu konuda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum 🙏
sedassert cansubck Estağfirullah 🥰 Sağma işini genelde gündüz yapıyorum o nedenle gece sütü çok biriktirmiyorum zaten akşama doğru süt azalıyor gündüze oranla. Ayrı ayrı sağıp ayrı ayrı biriktirmiyorum açıkçası