Aysegl07 cLearQueen bende 5inde dogum yapcam sağlıkla ağrısız acısız kucağına alırsın inşallah miniğini
Masal24- cLearQueen Ayy inşallah hayırlısıyla bebisi kucağına alırsın ,🙏😍 ben de sabah 6 da yatıyorum çok heyecanlıyım 😊
cLearQueen Masal24- yaaa oyle mi 😊 amiiin insallah siz de saglikla kucaginiza alirsiniz. Benim gebelik sekeri vardi o yuzden sabaha kadar nst ve seker takibi yapilsin diye geceden yattim
Mucizem0301 cLearQueen yaaa Allahim saglik sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.5 ekimdi galiba ama
cLearQueen Mucizem0301 evet canım bugün kontrolde biraz fenalastim bide asagiya cok baskı vardı myom kaynaklı tansiyonum da dustu zaten gebelik sekeri de var pihtılasma sorunu, bide tüp bebek 🤣 masallah her sey var.. uzatmayalım dedi doktor
Mucizem0301 cLearQueen Mehmet hoca candır.ben de onun takiplisiyim. Eminim güzel sağlıkla bir doğum gerçekleşir.Dualarimiz sizinle.Bize de dua edin bol bol.Allah yardımcınız olsun.
cLearQueen Mucizem0301 yaaaa oyle miii 😊😊😊 ne güzel denk gelmis 😊 ederim insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz
aden026 cLearQueen 9.30 da da benim yatisim yapılacak, sağlıkla kucağınıza kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻🥰