Mucizeayla Kizlar böyle post yasak mı bilmiyorum ama sormak istiyorum elimde 4-5 tam kutu progestan var ihtiyacı olana verebilirim yoksa çöpe gidecek tarihleri uzun yeni ilaçlar
ufbus010315 Üstte kalsın illaki maddi anlamda zorluk ceken vardır eğer kimse cıkmazsa saglık ocagına verebilirsiniz ben kullanmadığım açılmamış ilaçları veriyorum ihtiyacı olanlara veriyolar
Mucizeayla ufbus010315 sağlık ocağına verildiğini bilmiyordum eczaneye veriliyor diye biliyordum ama sanırım onlara da guvenemicem çünkü geri satiyolarmis onlar da bir kaç kez duydum o yüzden direk kendim vermek istiyorum çıkarsa ihtiyacı olan
Mucizeayla Linadfne ben bursadayim ya Antep çok uzak kargo yapsak ister misiniz o şekilde yada burada olan tanidiklariniz var mı onunla yollasam
Gmzcngz Mucizeayla siz bi yer söyleyin isterseniz ben birini yollarım yada bi yere bırakın ordan aldırayım hiç farketmez . Siz neden bıraktınız kullanmayı bu arada
Mucizeayla Gmzcngz yarın yada öbür gün haber vericem size. Doğum bekliyoruz artık doktorum bırakalım dedi bende az kullanmıştım birikti kullanmadıklarım
Gmzcngz Mucizeayla sağ Salim kucağınıza alın inşallah o zaman siz yormayın kendinizi dediğim gibi bir dükkana bile bıraksanız alırım sorun değil .
Mucizeayla Gmzcngz Gamze hanım bursa park avm var ya 20 lik yolda onun az ilerisinde türk Telekom yanında nehir döner var oraya birakicaz yarın olur mu ordan alır mısınız yarın haber vericem birakinca