metemom_ Betul-97 valla ya bir yandan ev temizliği bir yandan yemek birde yatılı misafir olunca daha zor oluyo nevresimleri yıkanıp ütülenecek kocam da onlara gelin diyip nöbete gitti perişan haldeyim yani
myavocado metemom_ ay yazıktır ya yatılı bir de 😔 yormayın kendinizi, kendi işlerini kendileri görsün, bebekli eve geldiklerini biliyorlar sonuçta
Betul-97 metemom_ Ne kadar düşüncesizlik birde yatılı eşinde tamam demiş ben olsam eşime izin aldırırdım gel demeyi biliyorsa yardım edecek
gktgmom hepoyleolurzaten__ ya ben açtır diye hep veriyorum ama hata ediyorum sanırım nasıl normal uyumaya alıştıracağım siz nasıl yaptınız bebeğim daha 1 aylık
metemom_ hepoyleolurzaten__ ahagah çok mantıklı bana diyorki birde tek çeşit yemek olmaz akşamdan bir kaç şey daha hazırla çıldıracam az kaldı 😂
Betul-97 metemom_ Aa nedenmiş bu erkek milleti çalışıyorlar diye en yorgun onlar hiç dillerinin kemiği yok
metemom_ Betul-97 hafif olur diye lahmacun yaptırmadı patlıcan kebabı dolma tatlı börek yaptım sonuç gelmekten vazgeçtiklerini şimdi mesajla söylediler 😂😂 kafayı yicem
Betul-97 metemom_ En mantıklısı😊😊 Eşinde sana sormadan kimseyi buyur etmez umarım benimde eşim yapmıştı şimdi bana soruyor ya da gelmek isteyen beni arıyor