hepoyleolurzaten__ 1 aylık ikizlerimle nöbetteyiz 😂 sizde durumlar nedir tam uyudular bende yatayım diyorum hop biri uyanıyor 🤦🏼♀️ zalım geceler
Adenmom_ hepoyleolurzaten__ 37 günlük bir hanımefendiyle uyku savaşı veriyoruz şu an kucağımda uyuyor yerine koyuyorum hooop gözler açık delireceğim 😂
Betul-97 hepoyleolurzaten__ 56 günlük kızım misafirlikte ağlamaktan helak oldu bende neredeyse ağlayacaktım arabaya bindik 5 dk sonra emerek uyudu. Uyku saatini geçirdi ondandır dedim ama öyle bir ağlıyordu ki sanki eti kopuyor acile gidecektik şimdi evdeyim şükürler olsun uyuyor Allahım sen bize kolaylıkla bebeklerimizi büyütmeyi nasip et🤲🏻🤲🏻
gktgmom hepoyleolurzaten__ bizde 33 günlüğüz mememde uyuyor yatağına koyuyorum gözlerini açıyor ağlıyor uyuyana kadar bu beş kere tekrarlanıyor valla yoruldum 🥲
hepoyleolurzaten__ Adenmom_ Ahah bu kızlar çok fena benim oğlan genelde uyuyor kızım aynısını yapıyor yanımda yatmak istiyor
Adenmom_ hepoyleolurzaten__ cadı bu kızlar valla işimiz var bizim bunlarla varlıklarına çok şükür 🤲🏻😂
hepoyleolurzaten__ Adenmom_ Gündüz uykuları nasıl benmkiler çok huzursuz ve huysuz yatmak nedir bilmiyorlar
Adenmom_ hepoyleolurzaten__ benim ki gündüz mışıl mışıl uyuyor gece olunca da enerjiyi atamadığı için ayaktayız
hepoyleolurzaten__ gktgmom Bence memede uyutmaya alistirmayin buyunce sıkıntı oluyor özelikle geceleri çok zorluyor benim 18 aylık olan oğluşum beni çok yoruyordu hamilelikte kestim rahatladım emmeden uyumazdi artı Butun gece meme agzindaydi
myavocado hepoyleolurzaten__ oy Allah kolaylık versin, dün biz de sabah beşe kadar nöbet tuttuk, beşten sonra anneme verip iki üç saat uyudum ben. Bu gece de sonumuz öyle duruyor bakalım. ikiz çok daha zordur 😑
hepoyleolurzaten__ myavocado rabbim kolaylık versin şimdiki bebeklerde uyku problemi var sanırım sabaha kadar değişik şeyler çıkarıp yatmiyo 😂 o çıkardığı sese kimse uyuyamıyor
metemom_ hepoyleolurzaten__ 44 günlük oğlum geldcek misafirlerin hazırlığı canım çıkıyor şuan emziriyorum birazdan kalkıp köfte yapacağım 🥺
hepoyleolurzaten__ metemom_ bebeğiniz daha çok küçük keşke misafir kabul etmeseydiniz sizede günah daha yeni toparlaniyorsunuz taze annesiniz ben kimseyi kabul etmiyorum hastalıklar da çoğaldı
gktgmom hepoyleolurzaten__ ya ben açtır diye hep veriyorum ama hata ediyorum sanırım nasıl normal uyumaya alıştıracağım siz nasıl yaptınız bebeğim daha 1 aylık
Betul-97 metemom_ Bu kocalar da kapatılsın hiç bizi arayıp soran yok müsait misin, ister misin diye kendilerine hava hoş gel demek kolay
metemom_ Betul-97 valla ya bir yandan ev temizliği bir yandan yemek birde yatılı misafir olunca daha zor oluyo nevresimleri yıkanıp ütülenecek kocam da onlara gelin diyip nöbete gitti perişan haldeyim yani