Nemo Yumurtlama donemim 12 ocakta olmusdu.Şimdi test yapiyorum çift cizgi çikiyor.Çizginin biri silik çikiyor.Sizce hamilemiyim?
Selinnnce Nemo canim bende az once yaptim. Silik cikti sonra koyulasti. Seninde sonradan koyu oldu mu? Ins hamileyizdir hayirlisiyla
YavuzunSelini Nemo 1 hafta icinde olsa bile testte cikmasi imkansiz gibi birşey ama umarım hamilesinizdir 😊
Bebegiiim Bendede silik cıkmıstı ikinci cizgi kuzum . Gidip hemen beta hcg testi yaptirdim anca öyle anlayabilirsin degerinden
Deletedmom2232 YavuzunSelini çıkıyor canım imkansız değil benimde öyle oldu:) adetten iki gün sonra hamile kalmışım yani Allah isterse herşey olur
Busracetin Nemo Selinnnce sabah iki tane muhtemel gebelik haberiyel actik gozlerimizi , inşallah da oyledir kizlar bizlere de nasip olur 🤗🤗
Gktg2009 Bende öğrendiğimde silik çıkmıştı doktora gittim ben sanıyorum kandan beta falan bakacak direk karnımdan baktı ve kese var 🤗
Gktg2009 Nemo yumurtlama dönemine göre değilde belki adetten hemen sonra kalmışsındır yada bir önceki adetin üstüne görme olabilir bence bir sağlık ocağında kana baktır