Zey_zeyy 39 dayım. Bebeğin suyuna sınırın altında dediler, Musa bey nobetciydi almadı, cuma günü gel yatış yapayım dedi meltem hanim
Rabiagn Zey_zeyy hayırlısı olsun inşallah, yarın gideceğim bende o zaman durum belli olur. Belirtileriniz var mı ?
Zey_zeyy Rabiagn doğum olmadı hala beklemedeyiz. Bugün yatış yapıldı Musa beye bekliyoruz. Siz ne yaptiniz
Rabiagn Zey_zeyy Pzt. Günü kontrole çağırdı yeniden meltem hanım. Sancılarım var ama düzenli değil. Beklemedeyim bende halen
Zey_zeyy Rabiagn bizim yatış yapıldı Şu an sancı aşamasındayız dogumhanede. Hasta yok diye eşimin refakatçi kalmasına birşey demediler şu an için iyi
Zey_zeyy Rabiagn suni sancı başladık açılmam hiç yoktu şu an 1 cm. Dr olarak görüşlerim hiç iyi değil. İki gündür hastanedeyim asla bilgilendirme vs yok sadece ebelerle muhtap oluyoruz onlarda hepsi bir değil uslüp olarak vs. Dr hiç uğramıyor bile yanımıza bilmiyorum.Sonucu bekliyorum. Özelde emin olduğum bildiğim Dr olsa beklemez giderdim.
Rabiagn Zey_zeyy nöbetçi doktor kim şuan da peki ? Hepsi bir olmuyor tabi. Nasip inşallah hayırlısıyla doğum yaparsınız.
Rabiagn Zey_zeyy benimde yatışım yapıldı şimdi doğumhanedeyim 🥺 suyum geldi sancıların sıklaşmasını bekliyorum. Sıkıntı olmayacağını bilsem evde beklerdim sıklaşmasını.
Rabiagn Zey_zeyy evet ama şuan inanki aşırı zorlanıyorum gitmek istiyorum sezaryan için durmak istemiyorum burda en son 5.6 - 6 cm di
Zey_zeyy Rabiagn hayır yapabilirsin bebeğine kavuşmaya çok az kaldı inan bana kontrollü olmaya çalış. Demin hiç doğuramam diyen kadın doğurdu düşün