BA1 İyi günler kizlar biraey merak ediyorum ben hamileliğimin ilk zamanından beri kilo alacağım yere habire kilo veriyorum şuan o durdu biraz bi iki kilo aldım bazı günler kalkiyorum göbeğim var bazı günler de bakiyorum ki göbeğim küçülmüş küçük gibi geliyor yaşayan var mi😌😊
Kbraaa19999 BA1 24 haftalıgım benimde aynı canim şükür harekeretinde vs. Bir sorun yok o yuzden icim rahat korkma olabilir öyle seyler🤗
Mrvsmt2502 BA1 çünkü o henüz hamilelik göbeği değil hamileliğn getirdiği hazımsızlık şişlik 🥰 sabah şişlik daha az olur genelde akşama doğru artar sabah 2 aylıksa akşam 5 aylık göbek olur
BerivanLina BA1 aaa bende oyleyim kilo fln da almadim bazen bakiyorum karnim cok sis bazen bi bakiyorum sonmus gibi 😂
myangelson BA1 hamileliğik göbeği gitmez hiç eğer sabah kalkinca küçük görüyorsanız genelde şişkinlik olma ihtimali çok yüksek. 13-14 haftaya kadar benim öyleydi şimdi 16 haftaligiz sabah akşam aynı sislikte göbeğim çıktı direk yani 🥲
Kbraaa19999 BA1 birgünde yedigimizi gece boyu tüketiyor galiba bebisler sabahtan aksama kadar yeyince yine ayni oluyor benim özellijle sabahları öyle oluyor 😃
BA1 Mrvsmt2502 arada oluyor da tabi 2 gündür ne giysem ne yesem küçük 🥹😅evhamlanmaya yer arıyoruz zaten
BA1 myangelson ben şuan 20 haftadayım küçük görününce tuhaf oluyoruz hemen biliyorum ama 16 haftalarımda uzun süre vardı göbeğim bi ben mi böyleyim dedim kilom gittiği içinn
myangelson BA1 ilk hamileliğimde 25-26 haftalarda göbeğim böyleydi benim bunda çok çabuk çıktı gerçekten onun şaşkınlığı içindeyim 😂
BA1 Mrvsmt2502 ha haaaa kesinlikle 😂😂😂😂eşim bana diyor ki sen ne heyecan yapiyorsun diyor doktor kontrolüne gittiğimiz de hep tansiyonum yükseliyor evdeyken normal
Tugceozturkk BA1 bende yattığım zaman küçük duruyor aslında hiç yok gibi dumduz ayaktayken gayet güzel anlam veremedim vallahi benim harektler az malesef. 53ile hamile kaldım şuan 68 hemde
Mrvsmt2502 BA1 uyurken nefes alıyor mu diye kontrol etme, kendin uyusan bile bebeğin nefes alışverişi değiştiğinde uyanma, kimseye emanet edememe ve daha bir sürü şey 😃
BA1 Ceylin-009 kesinlikle bana herkes ye bu çoçuk nasıl gelişecek diye saçma sapan her önüne gelen konuşuyor bunu hamilelik yaşamayan bile söylüyor önemli olan sağlıklı yeterli kilo almak
busra_basturk BA1 bende 24.haftadayım bende de oluyor benimde kilo vermem durdu daha geçen baktım 1 kg almışım ve bazen göbeğim yok gibi oluyor ya bebek nereye sığıyor nereye giriyor da göbeğim gidiyor bazen annecim nerdesin diye kontrol ediyorum 🤣
BA1 busra_basturk doktoruma her gittiğimde kilo verince karnımı yokluyorum bakiyorum yok diyorum giydiklerimden deyip değiştiriyorum yok bazen oluyor çok garip nereye saklanıyorsa😂