Selviylmz kubyus İnci, Aybüke Eski Türkçe isimlerden örnekler: Laçin bigem liya Zeren Umay Erkek: Cihangir doruk Eymen Uras
Alya-veanne defneezvrk kuzenimin ismi Doruk Efe ve severek taşıyor diyim bende çok beğeniyorum bu ikiliyi :)
Alya-veanne Gamzeeadnx ben erkek olsa Çağatay koyacaktım kızmış . Bu isimlerin arasından Mert Uras nasıl sizce ?
Selviylmz _glsm01_ yeğenimın adı Eymen ama maşallah çok uslu bence yetiştirilmeye bağlı diye düşünüyorum :)
Liimon kubyus genel olarak söylüyorum yanlış anlamayın ama herkes çocuğuna defne ismini koyuyor. Çok fazla değil mi
Defne112 Liimon biz koyduğumuzda nerdeyse kimse de duymamistik ama ama son 3 yılda patladı resmen her ailede var artık gibi
Hanniballl kubyus Kız: Ezgi, Nil ipek, Hale, Gökçe Erkek: Aren, Meriç, Yiğit, Barış, Koray ben bebeğime Koray adını verecegim 😊🌸
GamzeeeYigittt Kız : İlay Parla Defne Nova Almira Buğlem Doğa Erkek : Aybars Barlas, Alper Bulut Tuğra
Karanberkin Benim oğlumun ismi Karan Ege hem ağır hemde herkeste yok :) Alparslan Eymen Uras Göktürk bunlar her iki çocuktan birinin adı artık 😂