Yaseminyhyh Jacobs kahveyi içebilir miyiz ya da ne içmemiz yasak canım kahve istiyor yasaktır diye içmiyorum ama bayadır istiyor artık
mervedmrcn Yaseminyhyh günde bi fincandan bi sakınca olacağını düşünmüyorum ben soğuk kahve yapıyordum bol sütlü içiyordum arada bi Türk kahvesi içiyorum canım çok isteyince
Gunduzanne Yaseminyhyh kafeinden dolayı doktorum bana günde bitane türk kahvesi önerdi çok canım istediğinde bol sütlü nescafe granül içiyorum ama granülü de az ekliyorum
ceren-123 Yaseminyhyh ben Türk kahvesi de içiyorum soğuk kahve de sıcak latte filan da 😂 kahveye dayanamam asla ama doktorum da yasaklamadı zaten benim abartılmadığı sürece birşey olacağını düşünmüyorum 🤷🏼♀️
fatmaanurr1 Yaseminyhyh Doktor yasaklamadığı sürece her gün içebilirsin bence. ben her gün bir fincan türk kahvesi içiyorum veya soğuk kahve nescafe. hiçbir şey olmadı şükür
Vlog1345 Canım doktorum bana günde 1 fincan kahve içebilirsin dedi. Bende kahveyi çok sevdiğim için gittim kafeinsiz kahve aldım 2 fincan içiyorum