Sny_hkn10 Arya777 Hadi insallah 🥰 9 Eylül sat Reglim düzensiz bugün erken testlerden yaptım Ama silik cizgi
Sny_hkn10 Bibebek_2kedi ben de yarın sabah yapacağım dayanmaya çalışıyorum daha sağlıklı sonuç diye tutuyorum kendimi hayırlısı hakkımızda inşallah ☺️
Sevgidefne Benimde bat 12 yada 13 beklemedeyim bugun sabah test yaptım ama çok erken olduğunun farkındayım test için negatif çıktı zaten inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz 🌷
kusanne Benimde Bat 11, 2 gündür sabah hafif mide bulantılarım oluyor başka bir belirtim yok. bide bu ay 2 kere rüyamda hamile olduğumu gördüm 🤷🏻♀️ belirti sayılır mı bilemiyorum.
Kkardelenn1 kusanne yaaa bende bat 11 belirtim yok ama bende rüyamda pozitif gördüm 😂buradaki postlardan etkileniyorum diye düşündüm
Yseminn Benim de bat 11 ve belirti yok geçen ay düşük yaşadım onda hamile olduğumu hissetmiştim bu sefer hiç pozitif bir şey hissetmiyorum ama inşallah güzel haberler alırız bir umut bekliyorum 🥲
Kadermiray Benimde bat 9 akıntım uzun sğredir ilk defa var tuvalete sık çıkıyorum göğüslerim şiş her adet döneminde olur ara ara hafif bel ağrısı ama sanırım ben 2 aydır umudumu bitirdim beklemiyorum yani
Fafali Sny_hkn10 mor olanda sanki var gibi Benimde bat 5 Ekim adet olcakmis gibi ağrılarım var ama gelen giden yok test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Bigsecret3 Arya777 benim bat 13 Ben de burada bekleyeyim kasık ağrısı halsizlik sürekli uyuma isteği ara sıra gelen bir mide bulantısı 2 gündür gelen beyaz akıntı iki gündür akıntım var Bu dönem iki kez yumurtlama gördüm bakalım ne olacak Ben de burada bekleyeyim
dilanbaydemir12 Bigsecret3 bende sizin gibiyim bat 11 dün yaptım cok cok silik cizgi oldu bugunda regl olcak gıbı agrım var inş hayırlı sonuclar alırız ya