Arya777 Merhaba güzel haberler bekleyen anne adayları, ilk defa post açıyorum. Bu postun bizlere güzel haberleri yazmamız için manifest olsun🙏
Nurcanyokus6 Arya777 Arya777 bat 9ama heran gibi bı belirti yok sizde var mı acaba dün erken test yaptım ama negatif çıktı malesef
Bibebek_2kedi Arya777 Benimde bat 9-10 sabah ilk idrarla test yaptım çok silik bi çizgi çıktı tekrardan 2. İdrarla test yaptım negatif çıktı beklemedeyiz 🤷♀️
zlemceylan Arya777 yani tam yok sadece kasıkta hafif bir batma bir de göğüsümde acıma var hafiften göğsümün uç kısmı değil çevresinde bir acıma var yormuyorum ama bunu gebeliğe 🥰
Kkardelenn1 Benimde bat 11 🤭ama hiç belirtim yok olsa da gebeliğe yormak istemiyorum negatif olunca üzülüyorum
zlemceylan Arya777 ne zaman yapılsa belli olur bazıları 10 gün sonra erken gebelik testinde belli olmuş
Arya777 Bibebek_2kedi inşallah Nurcanyokus6 o hepimizin zaafı 🙈 Bu yüzden test almadım bu ay erken oluyor dayanamıyorum diye😊
Bibebek_2kedi nursena Arya777 Hayır hiçbişey içmedim yaklaşık 1 saat sonrası yaptım ikinci testi yarın sabah bi daha test yapıcam ilk idrarla o zaman belli olur
Sny_hkn10 Bibebek_2kedi ben de yarın sabah yapacağım dayanmaya çalışıyorum daha sağlıklı sonuç diye tutuyorum kendimi hayırlısı hakkımızda inşallah ☺️