myangelson bilgeeS evet tahin önerilmişti bana da. Tahin helvasını da onermislerdi. Onun dışında bol su içmek çok önemli yeşillik tüketmek bulgur pilavı kuru dut iyiymiş erken doğum yaptığımda bunları onermislerdi hep
kindacute bilgeeS evet canım artırıyor yağlandırıyor, bizde lohusaya kek bile yapılsa tahin pekmezli yapılır üstü susam kaplanır
Bsraa9595 bilgeeS Tahin helvası, bol su, uyumak dinlenmek, kuru incir, hurma, ceviz, badem, dere otu, bulgur, yulaf ve en önemlisi bol bol emzirmek emzirmelerden sonra mümkünse sağım yapmak 🌸
Neagulili Ben onu bilmiyorum ama oğlunu 2 yaşına kadar emzirmiş bir anne olarak süt yapan bence tek şey bol bol emzirmek onun dışında sağlıklı beslenmek düzenli uyumak zaten olması gereken şeyler hiç sütüm az derdim olmadı
Cemre44 Neagulili bol bol emziriyorum sürekli emmek istiyor bebeğim örneğin 2 sa içinde 3-4 kez belki meme al bırak modunda ve artık süt gelmemeye başladı en son emmesnde anlıyorum. Sık emziriym diyorum ama süt yetmiyor kafayı yedm
Sadeceanne2 Cemre44 bulgur yeşillik dereotu kuru dut kuru incir. Bol bol. Su güzel bir uyku ile birlikte çok güzel geliyor. Süt. Emzir birde bol bol Bebek emdikten sonra sağmaya çalış süt artması için
Neagulili Cemre44 bence yetiyordur zaten ilk başta çok geliyor sonra dan famla damla mideleri ne kadarkimerak etme
Eylul5961 bilgeeS evet tahin helvasi cok yemistim ama ekmek arasi degil sade yiyin 😅 bide ben boza cok ictim rezene cayi hergun ictim ve sevmesemde zorla da olsa su ve hoşaf ictim emzirmedigim zamanlarda da makinayla sağdim hep tabii herkes ayni olmuyor ama bunlar destekleyici şeyler tabii