hatice_aygun2 merhabalar. Benim oğlum memeye aşırı düşkündü. Gece on kez kalkardı gündüz de 2 3 kere emiyordu. Ne denediysem olmadı. Aramızdaki bağ zedelenmesin dedim anlatarak onu yatıştırarak bırakmayı denedim hep ama hiçbir şekilde bırakmıyordu en son annemin dediği yönteme geldim. O da göğüse saç koyup siyah bant ile bantlamak. Gösterdim ve oğlum bak ıyy kötü olmuş dedim direkt kaçtı. Öyle tepki verdiği için çok üzüldüm. Zaten hamileliği öğrenmeden önce de çok bağımşk olduğu için bırakacaktım ama yine de kendimi kötü hissettim. Annemlerde bıraktırdım bu arada annem destek oldu. İlk annem uyuttu kucağında sallayarak omzunda uyuttu. Memeyi bir daha göstermedim ama ıyy oldu diyordum her seferinde. Gece uykuya ilk direndi ama çok yorduğumuz için bir şekilde kucakta uyudu. Gece sürekli uyandı ama su teklif ettim vs öyle böyle uyudu. İlk 3 4 gün çok zor oldu. Ama ilk gün o görüntüyü gördüğü için istemiyordu. Sadece arada meme diye ağladı. Ama benden hiç uzaklaşmadı. O süreçte hep yanımda yatmasına izin verdim beraber arada konuşup anlattım sarıldık hep. Şu an 2 hafta olacak geliyor göğsümü seviyor üstten gidiyor 🥹 aramızdaki bağ konusunda çok endişeliydim ama çok şükür merak ettiğiniz bir şey olursa cevapları. 🥰