Bernagnr Kızlar çok canım çekti yedim bi kaç kez 3. Ay doldu bi internete yazayım zararlı mı diye kesinlikle yasak yazıyor. Moralim bozuldu bilmiyordum. Etsiz çiğköfte yiyen var mı bişe olur mu ?
GulsenUlu Bernagnr etsiz, temiz, bildiginiz yerden yiyebilirsiniz ben de arada canim cekerse yiyorum. Ama cok icinize suphe dustuyse saglik ocagindan bi kan verip toksoplazmaya baktirabilirsiniz, iciniz rahatlar. 🥰 yesilligini marulunu kendiniz yikayin
Sheryy Bernagnr etli yasak etsiz çiğköftenin ne gibi bir zararı olabilir ki. Bende çok severim ve yerim :)
Bernagnr Sheryy ödüm kopuyor yaa ilk gebelik bebeğin de gelişme zamanları onu etkiler diye hani bi bakayım dedim kesinlikle yasak diye okuyunca. Off ne zormuş, hamileliğim çok kolay geçiyor da bebeği düşünüyorum hep kurt düşüyor içime
Hilal2901 Bernagnr gebelik bukadar zor bir sey değil be ne istersen ye gitsin oturup 5 kilo yersen her şey zararlo 😂
Ervazengin01 Hilal2901 ay evet gebelikten önce bende şunu yemem bunu yemem zararlı bişi olur diye yemem diyordum. Şuan 25+6 haftalığım bu zamana kadar ne canım çektiyse yedim ama dozunda yedim hiç kasmaya gerek yok ya hemde İlk gebeliğim 😂
Bernagnr Ervazengin01 helal valla ben bebeğim gelişimine zararı olur mu diye diye her şeyi araştırır oldun doktorun yazdığı ilaca bile bakıyorum
Seymax Bernagnr Etli olan yasak diğerinin bir zararı olmaz ki kısırla aynı mantık bulgur yani. Temiz güvenliğiniz yerden yerseniz bir sorun olmaz ben çok severim arada yiyorum kan değerlerim her şey normal
Tugba220 Bernagnr canım cektikce yiyorum çok ta severim. Arada bir yemekten bişey olmaz bence tabi temizliginden emin olduğunuz yerden olursa 😊
Alyask Bernagnr etli yasak etsizi ben çok yedim fakat artık mıde yanması başladı yıyemıyorum bide şişkinlik yapıyor bulgur 🤦♀️
Bernagnr Alyask ben daha yemeyecem bi arkadaş elinde yapacakmış o yaparsa yerim dışardan falan yok içime kurt düştü bi kere
Ervazengin01 Bernagnr biraz da eşten kaynaklı eğer eşin rahatsa seni de rahatlatıyor eğer yasaklıyorsa sende tedirgin oluyorsun bence😊
happyprincess_06 Esinnur63 ben iki doktor tarafından takip ediliyorum onlarin yorumlari kesinlikle yemiyosun demişti dip deniz ürünleri sakatat kokoreç. Doktora danışmakta fayda var bence herkesin gebelik süreci farklı çünkü
Esinnur63 Beslenme ile ilgili açılmışken ya kızlar bende de sakat et olayı var kelle paça içmek istiyorum canım acayip istiyor ama eşim asla izin vermiyo içen varmı
happyprincess_06 Bernagnr hamilelikte en sık yediğim şey diyebilirm. Etsiz olduğu sürece problem yok demişti doktor. Zaten sağlık ocağında en sık bakılan şey toksoplazma.. oda çiğ köfte değil iyi yıkanmayan sebze meyveden geciyor güvendiğiniz yerden yiyin yanindaki yeşillikleri iyice suda bekletip yikayin😊