Kumsal28 Kızlar bugün ilk kontrole gittim 6+1 ama kese göründü fakat bebek görünmedi normal mi sizce çok moralim bozuldu benim gibi olan var mı ?
melekmi22 Kumsal28 çok normal 8 . Hsftsda giderseniz hem bebeği görürsünüz hem kalp atışı dinlersiniz
_biranneadayi Kumsal28 canım ben de 6 haftalığım ama kese göründü bebek görünmedi doktor çok normal haftaya gel dedi içim de rahat senin de için rahat olsun canım stresli bi dönem zaten sen de kendini strese sokma
Ayred34 Kumsal28 bu ara herkes böyle galiba bende aynı sizin gibi bekliyorum Kalp sesi için erken dedi kese gördüm ama içinde bende göremedim bebek
Kumsal28 _biranneadayi inşallah öyledir korktum doktor öyle deyince inşallah görürüm 10 gün sonra tekrar gel dedi
Hempol Kumsal28 tekrar kan baktılar mı ama sadece kese görünmesi normal içini ferah tut yolk falan göründü mü
Kumsal28 Hempol hiç anlamam yolk falan o ne doktor bişey demedi gebelik kesesi var dedi ama henüz bebek görünmüyor dedi alttan muayeneyle de baktı aynı şeyi söyledi
E_Duha Kumsal28 7+3 de kalp atışı ile beraber bebeği gördük canım daha geç gören bile var kötü düşünme ☺️
Kumsal28 E_Duha elimde değil düşünmemek çok üzülüyorum durduk yere ağlıyorum Allah korusun ya bebek olmazsa diye 😔
imcakir Kumsal28 benimde aynı şekilde oldu 2 hafta sonra gel demişti. Sizin sat kaçtı benim 16 Ağustos 5 hafta 5 gün le uyumlu demişti cts günü Ben pazartesi kontrole gideceğim 10. Günde
Hiratuba Kumsal28 yolk saç varsa bebekte oluşur, kesenin içinde gördüyseniz yolk saçı içiniz rahat olsun.
Kumsal28 Flowermom0 inşallah ya dua edin lütfen çok korktum bundan önce de bı kaybim oldu maalesef ki onun için korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan