Beril16 Kızlar merhaba, gebelikte kahve tüketiminiz nasıl? Ben her gün 1 fincan Türk kahvesi içiyorum. Fakat internette araştırdığımda bebeğin kilosundan çalar gibi şeyler yazıyor. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
gulkilickiyar Beril16 valla en başından beri bir fincan içiyorum üç farklı doktora danıştım içebilirsiniz dedi 27 haftalık hamileyim 1800 gram
cLearQueen Beril16 asla degil. Gunde 1 fincan turk kahvemi icerim. Bazen baska kahve de icerim kucuk boy filtre kahve mesela. 37.haftadayim bebek 3600
neslsah-1 Beril16 günde 1 fincan canm istediğinde içiyorm 36+3 üz 2700 kilosu bebeğimin doktorumuz iyi olduğunu söyledi zannetmiyorm öyle bişey olsunki gebelik sekeri var sıkı diyet yaptoğım halde böyle tmamen uydurma
Kesimeliff Beril16 hamileliğim boyunca neredeyse günde 2 bardak içtim çok şükür bir sorun yaşamadık kilo ile alakalı 🙏🏼
PinkBerryy Haftada 2-3 tüketebilirsin dedi bana gebe eğitimcisi. Her gün içmemeye çalışıyorum ben, haftada 2-3 kez sütlü filtre kahve içiyorum. Her gün içersen bebeği etkiler kafein dedi.
Srp53 Beril16 ben de içiyorum her gün. Hatta sabah uyanır uyanmaz içiyorum başım ağrıyor yoksa bir de bağırsakları hızlandırıyor. Bana doktorum günde bir fincan kahve iki bardak da çay içebilirsin demişti. Filtre kahvede falan kafein oranı yüksek oluyor Türk kahvesinde sorun olmuyor o kadar.