abbasova14 Merhaba kızlar. Reglime 5 gün varken test yaptım negatif çıktı acaba böyle önceden yapıp negatif çıkmış ve regli günü yapınca pozitif çıkan oldu mu birisi
Aylaa123 abbasova14 sabırlı olmalısınız adet geçikmesi görmeden yapmayın bence su testleri geçikmem olmasına rağmen 5. Günde pozitifi gördüm ben
abbasova14 Aylaa123 İsteyince zor sabırlı olmak🥲bide önceden yapıpta pozitifleri görünce insan yapıyor test erkenden
Elif4222 Aylaa123 bende aynı şekilde 8 gün gecikti gittim öyle kan verdim ben testlere fazla güvenmiyorum bile
gorkito22 orkidemm_ bende gecikmemin 7. Günü yaptım negatif 15 gün olsun diye bekliyorum hala olmadım eğer regl olmazsam gidicem kan için ama test yapmak istemiyorum psikolojik olarak kötü etkiliyor…
ozlem_2727 abbasova14 reglime 2 gün varken erken gebelik testinde negatif sayabileceğim bir görüntü oldu regl günü kaset testte pozitif gördüm sabır etmek çok zor ama bazen çok geç belli olabiliyor
Mommywolf Bazı testler de yanlış çıkma olasılığı çok oluyormuş başka bir postta arkadaşlar. Artı med markasını yanlış çıkarıyor dediler Bende Days comfort almışım doğru çıkarır mı bilmiyorum Bu konuda bilgisi olan var mı acaba +
ezgickm Mommywolf @orkidemm_ @Flowermom0 @abbasova14 Kızlar sizce benim test ne diyor var mı ben mi olsun istiyorum bilemiyorummm🥹
abbasova14 Mommywolf Normal standart test alın en ucuzundan eczanede. Ben iki hamileliğimdede doğru çıkmıştı ilkini regli günü yapmıştım ikinciyi 2 gün kala
abbasova14 orkidemm_ Ay bende hiç tutturamıyorum yumurtlamayı çok saçma 😄bende over kist sendromu var
ezgickm Flowermom0 geçen aylarda artımed ile 4 pozitif gördüm ve yanlış çıktı evet🙄 haklısınız en az iki üç gün bekleyip başka yapacağım