Mrvemr3449 Kızlar merhaba hamilelikte ev yapımı sucuk yemek sorun olurmu market sucuğu değil evde yapılan sucuğu yemek sorun yaratırmı acaba
myangelson Mrvemr3449 iyi piştiği sürece bir sorun olmuyor bana doktorum yasaklamamıştı istediğin herşeyi abartmadan yiyebilirsin sakatat ve çiğ urunler hariç demişti bende sucuk yiyorum arada iyi pişirip.
Htcugr03 Mrvemr3449 içine koyduklarınız belli olduktan sonra problem olacağını sanmıyorum fakat daha gecen hafta doktora özellikle sormuştum dışardan yenmesini önermediğim besinler arasında geliyor demişti
Ervazengin01 Mrvemr3449 istediğin herşeyi dozunda yiyebilirsiniz bence bana doktorum su yasak bu yasak hiç demedi ben de hep yedim ama aşırıya kaçmadan çok kasmayın 😊
Mrvemr3449 Htcugr03 market sucuğu yemiyorum evet bu ev yapımı akrabamız yapıyor kendi evlerinde sormak istedim yine de
Busedeveci Mrvemr3449 ben kasaptan aldığımız sucuğu iyice pişirip hatta kuruyor neredeyse öyle tüketiyorum ama çok sık değil canım isterse. Sonuçta bu kadar sıkarsak daha çok can çekiyor. Herşeyi dengeli ve doğru tüketirsek bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.