kuzeymom__ Zelihapinar aminn inşallah 🙏 genel olarak çok pozitifim ama korkularım önüne geçmişti toparladım çok şükür 🌸
kuzeymom__ Glchan_34 Ne güzel 🥺 Bana serum takılırken doktor değişmiş o çok kibardı hiç acımadı insan gibi davrandı yani gerçekten şans
kuzeymom__ eylulus Bende yutuyorum tadı iğrenç 😂 Ay nasıl çalışıyorsunuz yaa panda gibiyim yerimden kalkamıyorum helal olsun vallahi size
eylulus kuzeymom__ valla beni de umarim saglikla dogum yaptigim gune gelirim diye dusunup duruyorum her gun bir de hala calisiyorum ise geldim bugun de jddjdjdj ne yaptigimi ben de sasirdim artik
eylulus kuzeymom__ valla bugun hele tam yoruldum hala isyerindeyim ayaklarim davul gibi sisti cumartesiden sonra isgoremezligim basliyor kismet srtik gerisi oglusum yardim etti calismama cumartesiden sonra istediginde gelsin artik🥹🙈
kuzeymom__ eylulus Bana hiçbir şey göremezlik raporu vermeleri lazım 😂😂 Allah yardımcınız olsun ya kavuşalım vaktiyle bebişlerimize 🥰💖
kuzeymom__ eylulus yaa iyiymiş senin haftan prematüre sayılmıyormuş 37 ve sonrası merak etme 🌸 Bende görsem o haftaları inşallah
kuzeymom__ eylulus nidicard beni günler sonra uyuttu o kadar iyi geldi ki kasılmalara duracak ya ben inanıyorum oğluşuma üzmez annesini 🥹☺️