Candan24 @kuzeymom__ Bir de beslenme şeklinizi bebeğin kilo alabileceği şeyleri yemeye çalışın. Zaten genel olarak nelerin kilo aldıracağını biliyorsunuzdur. Muz, kefir, kaşar, kabak çekirdeği vs gibi
kuzeymom__ Candan24 Öyle yapacağım ne kadar beslersem ne kadar durursa o kadar iyi. 1 gün bile çok önemliymiş 💖
Kardelen92 kuzeymom__ ilk kizimda 1 cm aciklik var demislerdi 38+6 da dogurdum ve 36dan sonra hep ayakta hareketliydim yuruyusler bile yaptim guzel yani dogum toplam 5 6 saatte olmustu etkisi varmi bilmem
kuzeymom__ Kardelen92 maşallah ne güzel 🧿 Bende hep hareketliydim hamileliğim boyunca hayalimde normal doğuma hazırlık yapmak egzersiz vs yapmaktı ama şimdi korkuyorum çok yorulmamaya çalışıyorum bi 36 yı geçsek en azından
kuzeymom__ Glchan_34 Doktor öyle bir muayene etti ki çocuğu çıkarıp alacak sandım o an 🤦♀️ Kendimi suçlu hissettim acaba ondan mı oldu diye. Öncesinde kendi doktorum bebeğin kanala girmeye çalışıp henüz giremediğini söylemişti açıklığı duyunca şok oldum bir an
kuzeymom__ eylulus Evet evet kullanıyorum günde 2 kez dedi doktorum yurtdışına konferansa gitmiş şansıma pazartesi günü görüşeceğiz çok ağrım olunca mecbur acile gitmiştim. Siz dil altı olarak mı kullanıyordunuz yoksa yutuyor musunuz? Çünkü doktor bana hastanede dil altı olarak verdi ama üzerinde yutulacak yazıyor anlamadım 😂
kuzeymom__ eylulus ya evet ya hahaha bende sizin postları gördükçe oh diyorum yalnız değilim aynı gün aynı şeyleri yaşadık hep 🤭 Ay umarım vaktinde sağlıkla alırız kucağımıza ya bu süreç beni psikolojik olarak çok yordu
eylulus kuzeymom__ valla beni de umarim saglikla dogum yaptigim gune gelirim diye dusunup duruyorum her gun bir de hala calisiyorum ise geldim bugun de jddjdjdj ne yaptigimi ben de sasirdim artik
kuzeymom__ Candan24 Banada 10 güne kadar durabilir değişir dedi doktor ama ciğer geliştirici yapmadılar sancılarım çok yüksek değil ve düzensiz diye mi acaba? 2500 dü en son pazartesi günü ben ciğer gelişimi için endişeleniyorum kontrole gidince sorayım bunu bende
kuzeymom__ Aeell Gerçekten mi 😦 Bilmiyordum böyle olduğunu yarın doğuracakmışım gibi falan hissediyordum 🤭 Nasip tabi
isimsizdir kuzeymom__ korkma bazıların açılması oluyor 38/39 kadr da gidiyor endişe etme geliyorsa minik gelsin erken gelmek istiyordur belki sen çantanı hazırla doktor ne diyorsa ona göre hareket edersin hakkında hayırlısı olsun sağ salim kucagina alırsın inşallah ♥️
kuzeymom__ isimsizdir Her şeyim hazır çok şükür ben en başından beri erken geleceğini hissediyordum sanki ama dillendirmiyordum o yüzden hazırlıklarda acele etmiştim aslında. Kasılmalarım için ilaç kullanıyorum yat yorulma dedi öyle yapıyorum hiç de alışık değilim zor oluyor ama sıkıcam dişimi artık çok teşekkür ediyorum inşallah 🙏❤️❤️
Zelihapinar kuzeymom__ 27 haftalıkta 1 cm açılma ve rahim ağzımda 33 mm den 7 mm düşme oldu ve çift rahim olduğum için ayak gelişliydi bebeğim ayağıyla aşağıya vuruyordu heran doğum olabilir kordon sarkmasından dolayı hastanede yattım ama 33 haftaya kadar durdu tabi kımıldamadan yattım ama değdi 33 haftalıkken 4 5 cm oldu açılmam ve son 2 hafta rahim ağzım yoktu ona rağmen durdu pozitif düşün sen pozitif olursan bebeğe yansır
kuzeymom__ Zelihapinar yaa çok geçmiş olsun sevindim sizin adınıza 🙏 Dün gece çok kötüydüm ama yazılanlar içimi rahatlattı çok şükür 💖
kuzeymom__ Glchan_34 evet ya mahvetti beni bu yüzden devlete gitmekten korkuyodum allahım mecbur bırakmasın
Zelihapinar kuzeymom__ inşallah zamanında sağlıkla kucağınıza alırsınız dediğim gibi pozitif olun ki bebeğinizde pozitif olsun stres olumsuz etkiler
kuzeymom__ Zelihapinar aminn inşallah 🙏 genel olarak çok pozitifim ama korkularım önüne geçmişti toparladım çok şükür 🌸
Glchan_34 @kuzeymom__ şans işi bende devlette muayene oluyordum hemde kaç kere hiç acitmadilar sagolsunlar
kuzeymom__ Glchan_34 Ne güzel 🥺 Bana serum takılırken doktor değişmiş o çok kibardı hiç acımadı insan gibi davrandı yani gerçekten şans