Htcbdnl Tugceaker Gokturkmom_ 17 haftalıkken öğrendim erkek olacak nasipse.63 kilo ile hamile kaldım suan 68 kiloyum 18+1 normal mi sizce?
Sedabecerikli Gokturkmom_ kız hissediyorum yada öyle olsun istiyorum bilmiyorum 1 tane oğlum var birde kızım olur inşallah ☺️
Edanurylm Merve-metin Aa maşallah çok çabuk öğrenmişsiniz keşke bende öğrensem 12+2 deyiz 14 haftalık olunca perinatolojiye randevum var inşallah söyler
Sara_bebek Merve-metin ben dun gittim ozele 13+1 haftada cinsiyeti soylemedi guya kendini gostermiyormuş bide gulerek soyledi ama ben inanmadim detayli ultrasondu isteseydi soyleye bilirdi bence
ozlem_68 Gokturkmom_ 14 haftalıkken öğrendim cinsiyeti onu belirtmeyi unutmuşum bugün 22 haftalık olduk 😃
Nevroz_2112 Ezgigznn_88 bana da öyle dediler kemik yapısı kıza benziyor dediler devlette daha özele gitmedim bakalım değişecek mi yoksa doğru mu 🫢
isimsizdir Gokturkmom_ yarın öğrenme gitcez 18 haftalık inşallah söyler 15 haftalıkken erkek benziyor demişti ama kondom olabilir diye düşünüyorum bakalim
Hayelllerhayatttlar Gokturkmom_ 13+2 de bende oğlum olacağını öğrendim ilk kızımda da oğlan dediler sonra kız oldu bunun için de detaylıyı bekliyorum emin olmak için 😂
Gokturkmom_ Hayelllerhayatttlar Genelde kızı şaşırıyorlar ama ,erkeği de şaşırdıkları oluyormuş demekki🙈