Eliffffkkkkkk Benim açık kahverengi, eşimin yeşil ve mavi arası hangi renk olduğunu çözemiyoruz, bebeğimin ne olacak bilemiyorum 🫣
-incila- Ben ela eşim açık yeşil oğlumda masmavi gözlü. Bakalım kızım hangi renk olacak ama mavi olsun isterim
Busra5354 Esratuncay maşallah rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin. benim sülalem renkli hep ama eşimin tarafı kahverengi. Bakalım hayırlısı ile gelsin de görecez sıpayı.
Miniklerinannesiyim nazel123 babaanem mavi kardeşim zümrüt yeşil gibi koyu yeşil babam 2 amcam cakır rengi halamınki de bal rengi ben en cok neneme baktım hep dua ettim benzesin diye dogdugunda deniz mavisi gbydi cok güzeldi ama 8. Aydan sonea dönmeye başladı eşimin tarafında da hiç renkli gözlü yok sıftahi kızım yaptı 🤭
Merve-dmr Iydrnjg benim koyu kahve eşimin Mavi bebeğimizin göz rengi nolur bilmiyorum ama çok merak ediyorum 🥰🥰💖
Merve-betul Iydrnjg benimki ela eşimin ki yeşil bebisleriminki kahve rengi 😂 eşim beyaz ben buğday ikimizdem herşeyi almışlar görsen iki oğlumu da bildiğin bizim klonlarimiz,😄
Gamzecabuk Benim gözüm yeşil mavi karışımı birsey hala net bi renk söylenemiyor 😀 esimin gözleri kahverengi ❤️
Kayraninnannesi Iydrnjg Ben ve ailem komple mavi, eşim kahverengi ama ailesindeki herkes yeşil, oğlumuz da babasına çekti kahve oldu 😅 şimdi kızımı bekliyorum bakalım ne renk olacak yine babasına çekerse sıkıntı 😅
Yasko-y Kayraninnannesi bizimde sizin tam tersi 😅 eşim ve ailesi mavi ben kahverengi gözlüyüm ailem yeşil gözlü bakalım kime çekecek bebiş 😅