Alyask Iydrnjg esımın kahverengı benım yeşil kızımın kahverengı oldu 🥹 oğluma hamıleyım umudum yesıl olması 😂
Ayaz_Aybars_mom Iydrnjg benim ela esimin mavi daha dogrusu renkli yesil giysin yesil oluyor mavi giysin mavi 🤣 oglumunda masmavi gozleri bakalim bu bebis kime benziycek 🤭🤭
rubeyyisarah Iydrnjg benim açık yeşil, eşimin koyu kahve. Oğlumuzda kahve oldu 2.si belki bana çeker😂
ogul_can Iydrnjg benim gözlerim koyu kahverengi eşimin ela oğlum ela ama yeşile çok benziyor şimdi hamileyim bakalım o nasıl olacak önce sağlıklı olsun da 😊
Busra5354 Esratuncay maşallah rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin. benim sülalem renkli hep ama eşimin tarafı kahverengi. Bakalım hayırlısı ile gelsin de görecez sıpayı.
Melekozlu Kızlar benim eşimin gözü masmavi 😍😍 benim kahverengi bebemin hangi göz rengi olacağı çok merak konusu 🤣
Fatma_Fatma Iydrnjg benim Ela eşimin de bal sarısı gibi açık kahve kızım da Ela ismide Elanur 😄 bakalım oğlum ne renk olacak merakla bekliyoruz
melissannesi Alya-veanne ah o gözler zaten çok güzel geliyodur eminim.🌸 Sağlıkla gelsin benimde kızım babasının kopyası göz rengi ben🤭☺️
DidemB Iydrnjg eşimde bende kahverengi gözlüyüz😇 bu defa kaynanam sipariş verdi benim annem gibi yeşil gözlü olsun diye 🤭😂 bakalım merakla bekliyoruz 4 numaramız nasıl olacak
Ruyagibi1 Iydrnjg eşimin ki ela benim ki de ela ilk kızımın ki mavi-yeşil bu doğunca belli olacak inşallah 🥰
Zeynepp17 Iydrnjg ben ela, eşim mavi gözlü oğlum da mavi gözlü. Bakalım ikinci oğlumun göz rengi nasıl olacak 🥰