Alpmom__ Kkubraaa çok ama çok güzel . Kız çocuklarında pembe erkek çocuklarında mavi görmekten sıkıldık yani . Pembe olsa sıradan olurdu çok beğendim
Ebbruc Kkubraaa çok minnoşşş, ben el kadar bebeğe pembe falan yakıştırmıyorum ya zaten doğduklarında kırmızı oluyolar falan . Böyle soft renkler daha güzel oluyor boşver sen milleti anası sensin
Cihangir09 Kkubraaa harika ❤️ bende pembe koymayacağım bir kaç pembe kiyafeti var ama geri kalan benimde hep bu tonlar artık pembe pek tercih edilmiyor ☺️
Kkubraaa Teşekkür ederim can kızlar iyi ki varsınız ya benimle aynı düşüncede olanları görmek içimi çok rahatlattı gerçekten ❤️❤️❤️
Ozlemustunbas1 Kkubraaa hayır çok güzel ve zarif beyaz olması iyi bence kimseye kulak aşmayın ne yapmak isterseniz yada giydirmek isterseniz onu yapın sonuçta kendi cocugunuz millet bişey derse ben bunu beğendim diyin konuyu kapatin
serryz Çok tatlı ve güzel görünüyor. Güzel günlerde giysin bebeğiniz. 🌸Saçma sapan renk dayatmalarına direnmek bu sürecin eğlenceli yanlarından biri bence.🤪
Htccndn Kkubraaa Bence çok güzel duruyor sade ve güzel hayırlı olsun güzel günlerde giysin inşallah 🥰❤️