DENIZ_55 Balbebek012 suan gidecek durumda değilim yeni geldim biraz ağrım var artık yarın felan giderim iyi olursam eşimde yok kaldık burda hayallerle😁🤤🤤
DENIZ_55 Balbebek012 yok ya biri sipariş vermis güzel getirmemisler benim gözüm gormesse hoşuma gitmez
DENIZ_55 Balbebek012 aynen bende onu diyorum yediklerimizle cinsiyet belki olmuyormuş onu öğrendim bende🤣
Sibelipekf Citirmom benim de ilk canım mandalina istemişti yeşil bir bitki vardı evimde.onun dalından mandalina sarkıyor zannetmiştim😀 Çok tuketmemeye çalış çalışırsan da çok su iç
Balbebek012 DENIZ_55 kız ben de seni desteklemek için yazdım yaa ahahhaa 😅 hatta tatlı aşerirsen oğlan derler ama ben oğlumda tatlıdan tiksinmiştim
myangelson DENIZ_55 kim yazmış ya bizim yorumlarda limondan konuşuyoruz ben portakal yazan görmedim 😅
DENIZ_55 Balbebek012 bende oyke tatili yiyemedim çok nadir şekerim düşünce az bi çikolata aldım o kadwr seker testinde Bile o test bana işkence geldi bunda seviyorum eski tatlı aramiyom yiyorum 😁😁
Betty1234 Edanurylm hayir değil, Ay sonu gidicem 19.haftada olmus oluyoruz Bakalim insallah saglikla gelsin,öğreniriz
DENIZ_55 Balbebek012 yok belli değil bide 12+2 haftaligiz salı günü muanemin bar ikili test bide kesin ölçümü felan yapılacak inşallah gösterir yaramaz kendini bende merak ediyorum heycanla cinsiyetini
Merve_50 Citirmom 2 3 hafta önce bende mandalina cok canım isryordu tadindan cok o kkoksuunu istiyordum😊
DENIZ_55 myangelson melissannesi afiyet olsun bende kızımda portakal be ayva ile beslendim o kdr yedimki hala
myangelson DENIZ_55 hee ben görmemiştim o yorumu bende diyorum bizim limon dememizden portakal nasıl çıktı 😅