nur53___ Citirmom 😀😀😀hiç boyle olmadım benn yaaa noyle olanlara coppok sasırıyorum kül yedim toprak yedim diyene filann 😀😀😀
Mervealya1992 Citirmom ee ye nolcak bende ilk bebegmde hayatımda hıc nektarı yememıstım hergun nektarı yedım dogurdum nektarı yemedım 5 sene yani ben meltarıye aşermişimmm hıc yemedıgın sey cnkuu
Kubraalp67 Minnosaannee zarı soyup yiyorum ama ekşi fazlasıyla henüz tam olgunlaşmadığı için ondan yakıyor dediğiniz gibi.
myangelson Keyfimin-kahyasi-misin bende çok seviyorum ama tansiyon sıkıntısı olduğu için fazla yemiyorum 🥲
melissannesi Citirmom afiyet olsun bende kızımda portakal be ayva ile beslendim o kdr yedimki hala yesem o tadı alamıyorum hmileyken bi başka☺️
DENIZ_55 myangelson melissannesi afiyet olsun bende kızımda portakal be ayva ile beslendim o kdr yedimki hala
Canimoglumee Citirmom ben de oğluma hamileyken mandalina aş erdim şimdi ikiz kızlarıma hamileyim yine çıkar çıkmaz aldım😍😍😃
myangelson Keyfimin-kahyasi-misin normal hamilelikte böyle çıkıyormuş benim 13-14 leri buluyor aslında limon iyi gelir yüksek tansiyona ama tuz doktugum için sasabilir dengesi 😂
Hilallly Citirmom al benden de o kadar soyarken kendimden geçiyorum ne kadar yediğimi sayamıyorum bile gün içinde
DENIZ_55 Citirmom afiyet olsun bende 2 günde bir alıyorum 3 kilo felan tel başıma yiyorum eşim evde değil tek başıma yiyorum hepsini bende bayılıyorum mandalinaya
Balbebek012 DENIZ_55 ben de 🫶🫶🫶 bir de bahçemiz var doya doya yemesi bir harika ahahhaa 😅 hava atmış oldum amaa