12moom Leyldemiir bende devlette yapmayı düşünüyorum imkanım var ama ozeldeki doktorum hoşuma gitmediği için devlette istiyorum siz öyle diyince içime kurt düştü bakirkoy sadi konuk var birde belki oraya giderim:)
Ahyeluz KuzeyinAnnesi10 ne zaman yaptiniz? Ziyaretci aliyolar mi ornegin cocuklarimiz falan cikacagimiz zaman gelebiliyorlar mi?
birkizannesi21 12moom bende orda doğum yaptım merak ettiğin biseh varsa sorabilirsin bende bu postları çok arıyordum ama hep kötü yorum oluyordu ben çok memnun kaldım
Babyybabyyy birkizannesi21 ne zaman yaptınız. Ben 2 sene buçuk sene önce sezaryen oldum çok iyiydi. Ama şimdi bayağı kötülüyorlar
birkizannesi21 Babyybabyyy 23 gün önce normal doğum yaptım çok memnun kaldım hemşireler ebeler hatta personeller bile çok ilgililerdi
Aleynaaaa0634 10 gün içinde bende doğum yapacağım herkes olumsuz yorum yapmış biraz bilgi verebilir misiniz
birkizannesi21 Aleynaaaa0634 bende o yorumlardan sonra çok korkmuştum ama belli şans işidir de çok ilgililerdi 2 gece kaldım normal doğum yaptım ve tansiyon için olsun kanamam için olsun kaç kere baktılar gece bile tansiyon için geliyorlardı çok üstüne titriyorlar
Ahyeluz birkizannesi21 ziyaertci aliyolar mi ? Esim ve ogullarimla foto cektirmek istiyorumda kadin refakatci disinda kimseyi almiyolar falan dediler asli var mi?
birkizannesi21 Ahyeluz ziyaret saati var eşin gelebiliyor 2 ile 9 arası normal odadayken doğumhaneye almıyorlar eşi kadın refakatçi olması gerekiyor ve 10 yaşından küçük çocukları almıyorlar normal odaya bile yukarı çıkarken eşim kimliğini bırakıyordu biraz fazla sıkıyorlar o konuda insani
KuzeyinAnnesi10 Ahyeluz ocakta yaptım. Ziyaretçi saatleri var o zaman sadece alınıyor.. çıkacağınız Zaman da alınır
Ahyeluz birkizannesi21 aaaa dogumhanemi var e hani sanci ida dogumunuda ayni odada yapiyorsun falan yaziyolardi :)))
birkizannesi21 Ahyeluz doğumhane ama herkesin odası ayrı tek kişilik odalar doğum başlayınca yatagi çatala ceviriyorlar 1 gece orda kaldım bir gece de normal odada cift kişilikti orası da
Xsare Ahyeluz doğru seni odaya alıyorlar yatak var orda sancını çekiyorsun doğum anında yatağı çatala çeviriyolar ve o şekilde doğum gerçekleşiyor doğum gerçekleştiğinde tekrar yatak oluyor ama hep o odada kalmıyorsun seni bi kaçsaat sonra yataklı servise cıkartıyolar
Ahyeluz Dilekkakk ziyaret saatleri varmis o saatlerde diger yakinlarda gelebiliyormus degil mi? İnsan teyit etme geregi duyuyor :))
Emos1 Ben kanamam olduğu için acilden giriş yaptım sadece ve hiç ama hiç ilgilenmediler. Kimse de yoktı sabahın köründe . ½ saate düşük olabilir evde dinlen diyip gönderdiler . Bende maalesef kötü his bıraktı