Eda-01-02 bende bir buçuk sene önce kendi isteğimle kapandım ama 2-3 aydır bende aynı şeyleri düşünüyorum boyum 1.53 yüzüm küçük biraz alnımdaki saçları almıştım yüzüm şaldan iyice küçülmesin diye şimdi orman gibi çıkıyorlar baş edemiyorum bende inat ettim almıyorum ve küçücük kalıyor boneden yüzüm🥲 çok güzel kapalılar görüyorum çevremde nasıl yakışıyor maşallah diyorum içimden ama kendime bakınca olmadı ben yapamadım diyorum fiziğimde zaten çoğu şeyi kaldırmıyor tabiki yakışsın diye kapanmamıştım ama olmadı yani yapamıyorum ben doğumdan sonra açılma kararı aldım eşimle de konuştum öyle mutlu olacaksan öyle yap normalde de açık giyinmiyorsun zaten dedi. Kendi annem babamın ve etrafın tepkisinden çekiniyorum tabiki bide kendi vicdanım rahat vermiyor, daha kimseye demedim bi ablam bi eşim biliyor ama annem bu yüzden benimle konuşmayabilir o dereceler🥲 kapanınca çok sevinmişlerdi ama gerçekten yapamıyorum namazlarımı kılıyorum, bazen kuranımı okuyorum zor gelmiyor ama artık tesettür bana zor geliyor 😓