Eda-01-02 saclarini yine oyle yapabilirsin evde istedigin gibi giyinebilir hevesini alabilirsin surekli ayni sekilde giyinmekten sıkıldıysan tarz yanlis kelime belki ama kendine farkliliklar katabilirsin tesetturde tarz yok aslinda ama anladin bence dedigimi kilondan rahatsizsan giydiklerini kendine yakistirmiyosan spor vs kendini daha iyi hissedebilirsin ama bence bazi seylerin kilik kiyafetle alakasi yok kendinle barisik olmakla alakasi var bence icinde cozemedigin baska sorunlarin var maddi manevi bilemiyorum ve sen bunlari kendini kiyafetini degistirerek cozume kavusturucagini saniyo olabilirsin bilincin o sekilde yonlendiriyo olabilir bende kapaliyim hatta muhafazakar bile denilebilir belki disarda giydigim seyler bellidir ama evde de tesettürlü olmak zorunda degilim istedigim gibi giyinebilirim kendimi nasil iyi hissediceksem o sekilde biraz uzattim ama bence icinize biraz daha inmeye calisirsaniz sorunu daha iyi anlarsiniz mesela neden boyle dusunmeye basladim beni buna iten ne oldu esimin artik beni begenmedigini mi dusunuyorum yada kapaliyken istediklerimi yapamiyorum acilirsam daha mi az sinira sahip olurum kimseye acil yada kapan demem herkesin gunahi da sevabi da kendine ama iyi dusunup analiz etmen gereken bi konu hakkinda hayirlisi olsun 🌸