deryaydin98 İlk hamileliğim ne açılma ne sancı var doktor keyif yapıyor bebeğin dedi. Benim gibi olan veya yaşamış anneler ne zaman doğurdunuz?
Rose_ten deryaydin98 benim de ilk gebeliğim 40+1 suni ile geldi yine bekliyoruz 39+5 teyim ne sancı ne de açılma var uzayacak diye düşünüyorum suni de almak istemiyorum
Balbebek012 deryaydin98 ahahaah çok tatlı🥰 sağlıkla gelsin bebiş ördek yürüyüşü yap hemen sonra bana dua et 😆
deryaydin98 1Ali gelmeyince gelmiyor mu anlamadım oysa ada çayı ahududu çayı hurma perine masajı squat yürüyüş hepsini yapıyorum 🙃
Cansuvarol Kızlar bebek hareket ettikçe kasiklarimda ağrı oluyor nst de herhangi bir sanci çıkmıyor ama evde hiç rahatım yok bebeğim sürekli hareketli hem bacaklarımın üst bölgesi hem de kasiklarimda ağrı eksilmiyor 40+2 haftaligiz doktor ne sezeryan ne de normal hiçbir şey demedi ne yapmalıyım yaşayan var mı
Rose_ten Cansuvarol bebeğin kafası oralarda ağırlaştığı için baskı ve ağrı yapıyordur diye düşünüyorum benim de öyle ara ara yapıyor.
Ozsoy54 Ben ilk dogumumu 41+5 te yaptım normal olmadı sezeryana geçtik o kadarda bekledim normal olur diye malesef olmadimi olmuyor
deryaydin98 Balbebek012 bacaklarım fena ağrıyor onda ama ara ara yapıyorum şimdide siz yazınca yaptım iki tur evde 😅
Hellimpeyniri Mrvsmt2502 dr lar hiç o kadar beklemiyor benim bildiğim 42 ye kadar maksimum değil mi? Nasıl oldu da beklediler..
Balbebek012 deryaydin98 ahahaa cinsel ilişki sonrası ördek yürüyüşü yap benim iki doğumum öyle başladı 😅
Nes7616 Çünkü geç döllenme muhabbeti var aslında bebiş 40 haftalık falan oluyor ama yumurtlamadan yanlış hesaplamadan dolayı 42 gibi oluyor o yüzden 42 normal kabul ediliyor
Balbebek012 Zehra_Abbasbeyli google yaz açıklaması var yere çömelip bacaklar açık halde ellerle ayak bileğini arkadan tutup yürüyorsun ben eksik yazmış olabilirim siz Google den bakın daha doğru bilgi vardır
1Ali Eso51 ağrılarım oluyor, yalancı sancılar oluyor ama devamı yok nst de doğru düzgün sancı çıkmıyor, 37+6da açıklık muayenesi yapıldı onda da bir şey yoktu gelesi gelmiyor demekki😂sizindemi ilk hamilelik
1Ali Brcuburci valla bütün tuşlara basıyorum kat kat merdiven inip çıkma dahil banamısın demiyor bu çocuk