drn5410 eylulus anladım hayırla sağlıkla gelsinler inşallah ya kilo alınır verilir önemli değil tabiii
Glchan_34 @eylulus hicbisey demedi zaten ultrasonda 500 Gr kadar yanılma payı var demişti başta da işte bu kadar beklemiyordum 😂
kardelengurler7 eylulus evet önde gidiyor o yüzden büyük ihtimalle sezeryan olucak doğum mecburiyetten dolayı
eylulus Socak300 dogum yapan kisinin boyu catisi vs de etkiliyor biliyorsunuz ki yani sadece bebek kilosu degerlendirmesi yapamayiz
drn5410 eylulus yok yok bende bebis dedim 😅 doğunca veriyorlar ödem gidiyor sonra alıyorlar ya bir şekilde büyüyorlar sağlıklı olsunlar da demek istedim ☺️
Tugbagol eylulus canım bende bebeğin sezaryen olması için gerekli her sorun mevcut 🥹 su fazlalığı, iri bebek, gebelik şekeri. Dün kontrolum vardı 34+5 bebek 3200. Doktor 3 haftaya alırım tabi dayanırsa dedi erken de gelebilir dedi
Tugbagol Bergamot 36 da bir sorun olmadı değil mi? Kuveze alınmadı.? Benim de erken doğum riskim varda çok korkuyorum.
Bergamot Tugbagol hayır hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür. Ama herkesin gebeliği ve bebeği farklı bunu da göz önünde bulundurmak lazım 🙏🏻
babyUras_ eylulus bu haftalarda kaçtı hatırlamıyorum ama doğuma kadar 3555 grm demişti doktor . 42 haftalik doğum yaptım 3255 gram doğdu .
irem4556 eylulus Aynı konudayım 37. haftada 3450ydi 3600 geçerse normal doğuramazsın dedi cumartesi kontrol var çok merak ediyorum bende ki bu haftalar çok hızlı kilo alıyor sanırım sezeryana giricem
Nes7616 eylulus beni bu şekilde korktuyolardı iri bebek diyorlardı 36 da 2650 yedi normaldi şuan 38 im 2950 ve normal yani iri falan değil benimde en korktuğum ya iri olurda sezeryan derşerseydi ama 4 kiloya kadar iri sayılmıyormuş
eylulus Nes7616 doktor boyumdan dolayi 3500 civarlarinin da iri sayildigini soyledi benim icin olan bu tabi
Hshaujaja Nes7616 abla senin doktor ilk okul terk falanmıydı 🤣🤣🤣🤣 yani şu kiloya iri dediği an kaçacaktın o doktordan ben 33 haftamda 2700 düm
dztrk eylulus ilk bebeğim 37 haftalık 2700 doğdu kilosuna takılma canım sağlığı yerindeyse gerisi mühim değil Rabbim sağlıcakla kavustursun yavruna🥰
Defne03 eylulus ben 35+2de 2650 doğurdum erken doğum oldu benm ama normal günümde dogsaydi 3/ 4 yakın olurdu kilosu kilosu değilde baş çevresi bide acilman önemli doğru sekildi yonderilip dogurursan hiçbir şey olmaz kötü düşünme