kardelengurler7 eylulus 37+0 Ken 3.500dü önde gidiyor dedi doktorum 4kiloyu gececk olursa sezeryan alırım dedi 37+6 oluyoruz yarın kontrolüm var
eylulus kardelengurler7 hafta hafta dogum kilo nasil oluyor tam bilmiyorum ben ama sizin bebis benim bebisten ilerde gidiyo belli ki
eylulus Fatma_98 daha once bu konuya post acmistim dilerseniz cok detayli bir sekilde onu da okuyabilirsiniz ama boyuma kisa dendigi icin iri bebek olma durumunda normal dogum oneremedi doktorlar
eylulus Melek3675 valla ben de sirf bebek iri bebek denip sezeryana alinip sonradan boyle seyler olmasindan endise ediyorum bastan beri normal dogum diye kafamda kurmustum sezeryandan biraz cekiniyorum tabi nasil saglikli olacaksa oyle olsun da doktor da tam bir sey demedi en son bakalim kismet artik
drn5410 eylulus ya benim merakım bu bebekler bu kiloları nasıl alıyor hayret ediyorum ben 35te 2100 kg yu zor gördüm 2500 olsa kilolu doğdu diycem yani maşallah barekallah tombul bebeklere 🥹😅🌸
eylulus drn5410 benim bebis de 2 haftadir pek kilo almadi sanirim doktor kilosuna normal diyo ama bazen kilo alimi duruyo mu acaba ilk gebeligim benim tam bilmiyorum kaşar, kefir, muz , yulaf, avokado falan tuketiyorum ama
kardelengurler7 eylulus evet önde gidiyor o yüzden büyük ihtimalle sezeryan olucak doğum mecburiyetten dolayı
Berivannnb eylulus zaten bir hafta da bebek ne kadar kilo alablrki en fazla bnce 2600 2700 olur gibi tahmin ediyorm
drn5410 eylulus anladım hayırla sağlıkla gelsinler inşallah ya kilo alınır verilir önemli değil tabiii
Glchan_34 @eylulus sormayın ya perinatoloji baktı onlarınki de yanlış ölçtü maalesef milyonda bir ihtimal bana denk geldi 😂
eylulus Glchan_34 neyseki sag salim kucaginiza aldiysaniz gerisi onemli degil artik ama sasirdim valla😅🙈
Bergamot eylulus 36’da 3500 doğdu ultrasonla aynıydı 3 hafta önden gidiyordu. Zaten 37’ye kalsa sezaryen tarihi verecekti dr çatım dar olduğu için.
Tugbagol Bergamot 36 da bir sorun olmadı değil mi? Kuveze alınmadı.? Benim de erken doğum riskim varda çok korkuyorum.
Glchan_34 @eylulus onu bide bana sorun doğum anında dedim bu muydu o kadar iri dediğiniz bir geldi ufacık ya😂
Socak300 eylulus ablama doktor 4 kilo üstü demişti yine de normal doğum için sıkıntı demedi normal doğurdu ama 3300 kilo doğdu ultrason yanıltmış
eylulus Socak300 dogum yapan kisinin boyu catisi vs de etkiliyor biliyorsunuz ki yani sadece bebek kilosu degerlendirmesi yapamayiz