lilyum_ Anonimanonim bana da daha hızlı geçiyormuş gibi geldi. İlk aylar daha uzun sürdü sanki. Biz simdi kac aylık oluyoruz?
lilyum_ Anonimanonim instagramda bazı hesaplamalar da 4.5 aylık diyorlar. Ben de bilemedim. Cevremdekiler hep kaç aylık diye soruyor. Hafta olarak söylüyorum yani kaç aylık diyorlar😅
Betql Anonimanonim bizde kraft tokyo aldık ama babymall hakkında internetteki olumsuz yorumları görünce korktum ya 12 aralık sezeryan günüm zamanımda kalmadı
Anonimanonim @lilyum_ canım postuna denk geldim de bugün bende de seninki gibi acı var benim sağ tarafımda alt karın
lilyum_ Anonimanonim yat dinlen canım. Varsa evde magnezyum hapı iç. İs yapma. Doktorum bana bunları söylemişti o an. Dün de muayene için gittim hiçbir sorun yok bebeğin ayakları orda oldugu icin baskı yapmıştır dedi. Senin de öyledir belki
lilyum_ Anonimanonim canım merhaba. Dediğin şey bu sabah başıma geldi. Afedersin idrarımı yaparken sol tarafımda çok şiddetli ağrı hissettim. Alaturka tuvalet kullanıyorum. Çömeldigim icin bebek sıkıştı diye düşündüm inşallah ondandır
Anonimanonim lilyum_ bence normal bunlar canım hamileliğin cilveleri sürekli ve aşırı sancılı olmuyorsa bence normaldir sonuçta içimizde bir canlı var vücut komple değişiyor